Αρχική Ν. Μεσσηνίας Στο σπίτι και το κτήμα του καλλιεργούσε 29 χασισόδεντρα στην Καλαμάτα

Στο σπίτι και το κτήμα του καλλιεργούσε 29 χασισόδεντρα στην Καλαμάτα

Ταυτόχρονες έρευνες στην κατοικία και στο αγρόκτημα ενός 37χρονου σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου – Νέστορος πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας και διαπίστωσαν ότι και στα δυο καλλιεργούσε χασισοφυτείες, με συνολικά 29 δενδρύλλια!

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον 37χρονο να καλλιεργεί επτά δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 20 εκατοστών στο σπίτι του και του πέρασαν χειροπέδες, ενώ στο αγρόκτημά του ανακάλυψαν άλλα 22 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 60 εκατοστών, τα οποία καλλιεργούσε μέσα σε πλαστικές σακούλες με χώμα σε μια αποθήκη του κτήματος. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Μία σύλληψη για ναρκωτικά και στα Ιωάννινα

Στο σπίτι του στα Ιωάννινα συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας Έλληνας καθώς, μετά από στοχευμένη έρευνα βρέθηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 29 ως 70 εκατοστών τα οποία καλλιεργούσε. Επιπλέον, κατασχέθηκαν 4,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 7,8 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης MDMA και μια ηλεκτρονική ζυγαριά και ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.