Αρχική Ν. Λακωνίας Πέντε κιλά κάνναβης και μίνι χασισοφυτεία σε σπίτι στη Μάνη

Πέντε κιλά κάνναβης και μίνι χασισοφυτεία σε σπίτι στη Μάνη

Από τον αγοραστή έφτασαν στο «βαποράκι» και στη συνέχεια στον προμηθευτή που είχε στο σπίτι του μεγάλη ποσότητα κάνναβης, μια μικρή χασισοφυτεία και παράνομα όπλα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σπάρτης! Αρχικά, έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός 35χρονου αλλοδαπού, όπου κατέσχεσαν μικροποσότητες κάνναβης.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, ο 35χρονος αποκάλυψε ότι είχε προμηθευτεί το χασίς από έναν 34χρονο Έλληνα ο οποίος συνελήφθη σε κοινότητα της λακωνικής Μάνης, αλλά και ότι στο παρελθόν αγόραζε ναρκωτικά από έναν 58χρονο Έλληνα, ο οποίος εντοπίστηκε στο σπίτι του στο ίδιο χωριό του Δήμου Ανατολικής Μάνης, όπου βρέθηκαν τέσσερα κιλά και 389,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, πέντε χασισόδεντρα ύψους ως 1,20 μέτρου, 600 σπόροι κάνναβης και δυο ζυγαριές ακριβείας.

Εκτός από αυτά, κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε παράνομα, πέντε φωτοβολίδες, ένα καπνογόνο και 1.360 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου με κατηγορίες για καλλιέργεια, αγορά και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις των νόμων για τα όπλα και τα είδη πυροτεχνίας ατά περίπτωση.