Αρχική Περ. Πελοποννήσου Θετική ανταπόκριση των επιχειρηματιών του τουρισμό στο στα σεμινάρια της Περιφέρειας

Θετική ανταπόκριση των επιχειρηματιών του τουρισμό στο στα σεμινάρια της Περιφέρειας

Συνεχίζονται τα σεμινάρια της Περιφέρειας για τους επαγγελματίες του Τουρισμού σχετικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ολοκληρώνεται την προσεχή εβδομάδα 7 έως 10 Ιουλίου ο τρίτος και τελευταίος κύκλος των εκπαιδευτικών σεμιναρίων -που διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης- τα οποία απευθύνονται σε εργαζόμενους του τουριστικού κλάδου και αφορούν τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Στον τρίτο κύκλο, εκτός από τα ξενοδοχεία, καταλύματα, ενοικιαζόμενα, camping, επιχειρήσεις εστίασης, προστίθενται και οι ειδικότητες: οδηγοί λεωφορείων, οδηγοί ταξί, εργαζόμενοι σε Σπα, ξεναγοί, εργαζόμενοι σε τουριστικά πρακτορεία.
Ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου Κωνσταντίνος Μαρινάκος, τόνισε πως υπάρχουν πολλές συμμετοχές και πως είναι υποχρεωτικό όλοι οι επιχειρηματίες να έχουν τη συγκεκριμένη πιστοποίηση. Πριν από λίγες ημέρες ορίστηκε και ξενοδοχείο καραντίνας στην Τρίπολη, καθώς και στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες, ο κ. Μαρινάκος επεσήμανε τον λόγο που υπάρχουν τα ξενοδοχεία αυτά. Κλείνοντας ο Πρόεδρος ΤΟΠ, αναφέρθηκε στο άνοιγμα των πτήσεων την 1η Ιουλίου και στην απόφαση της agean να καταργήσει όλο το πρόγραμμα των εισερχομένων πτήσεων, πολύ αρνητικό για τον τουρισμό της Πελοποννήσου.