Αρχική Ν. Κορινθίας Στους Κορίνθιους Δήμαρχε …. έφτανε μία συγγνώμη από εσάς και μόνο …

Στους Κορίνθιους Δήμαρχε …. έφτανε μία συγγνώμη από εσάς και μόνο …

Μία μέρα που σίγουρα οι Κορίνθιοι θα την θυμούνται όλο το καλοκαίρι ήταν η χθεσινή Πέμπτη 02 Ιουλίου για την Κόρινθο και για τα δημοτικά διαμερίσματα αφού για πάνω από 10 ώρες στην καλύτερη περίπτωση στέρεψαν οι βρύσες στα σπίτια τους.

Μία βιαστική ανακοίνωση “ANAKOIΝΩΣΗ ΝΕΡΟΥ” (θα ήταν σημαντικό να μάθουμε ποιος τα γράφει αυτά τα ασύντακτα και χωρίς νόημα δελτία) ,στις 9.40 χθες το πρωί προς τα ΜΜΕ ενημερώνει για μία βλάβη και καλεί τους Κορίνθιους να κάνουν υπομονή αλλά και οικονομία στο νερό. Στις 9.40 που όλοι οι Κορίνθιοι είναι στις δουλειές τους και δεν έχουν την δυνατότητα να συγκεντρώσουν έστω λίγο νερό σε κουβάδες για άμεσες ανάγκες.

Το νερό πολύ γρήγορα και σταδιακά στην πόλη αλλά και στα δημοτικά διαμερίσματα στερεύει από τις βρύσες σε μία μέρα που το θερμόμετρο φτάνει στους 39 βαθμούς Κελσίου. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παίρνουν φωτιά στην κυριολεξία, η σελίδα του Δήμου στο facebook γεμίζει παράπονα και ο Δήμαρχος ΑΠΩΝ…..

Ξέρετε Δήμαρχε Κορινθίων, οι πολίτες δεν είναι ανθρωποφάγοι, δεν θα πάρουμε τις πέτρες να έρθουμε στο Δημαρχείο, ήταν η κακιά στιγμή στην πιο ακατάλληλη μέρα του καλοκαιριού, ΟΜΩΣ ….. Μία συγνώμη από τα χείλη σας, θα έφτανε να μας καλμάρει όλους, να περιμένουμε υπομονετικά. Γιατί είναι τελείως διαφορετικό να αναλαμβάνετε εσείς το όποιο κόστος και τελείως διαφορετικό να γράφει κάποιος ανώνυμος στην σελίδα του Δήμου.

Θα σας πρότεινα κιόλας να ακολουθήσετε την πολιτική του Παναγιώτη Νίκα που από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την Περιφέρεια είπε : “Οτι και να συμβεί από εδώ και στο εξής στην Πελοπόννησο, υπεύθυνος είμαι εγώ και κανένας άλλος !! ”

Σ.Μπαλή