Αρχική Eπικαιρότητα Η αστυνομία ψάχνει πορνοστάρ επειδή σε video που τράβηξαν σε λεωφορείο δεν...

Η αστυνομία ψάχνει πορνοστάρ επειδή σε video που τράβηξαν σε λεωφορείο δεν φορούσαν μάσκα

Η αστυνομία ψάχνει την πρωταγωνίστρια του video, η οποία για τις ανάγκες του γυρίσματος αναγκάστηκε να κατεβάσει την μάσκα που φορούσε.

Η πανδημία του κορονοϊού έχει φέρει αλλαγές σε όλους τους τομείς, ακόμα και στην ερωτική βιομηχανία.

Δείτε για παράδειγμα τους μπελάδες στους οποίους μπήκε μία κοπέλα στην Κολομβία, η οποία αναζητείται από τις τοπικές αρχές του Κάλι επειδή κατά την διάρκεια ενός γυρίσματος πορνό, έβγαλε την μάσκα που φορούσε στο πρόσωπο.

Το story του video
Το concept του συγκεκριμένου video, το οποίο πλέον έχει διαγραφεί από το PornHub είναι το εξής…

Μία κοπέλα που φοράει μάσκα και γάντια, προσεγγίζεται από έναν άνδρα λίγο πριν επιβιβαστεί στο λεωφορείο και συμφωνεί στην πρόταση που της κάνει να… φορέσει ένα ερωτικό βοήθημα, το οποίο θα ελέγχεται μέσω ενός app στο κινητό.

Μπαίνουν λοιπόν στο λεωφορείο και τότε, ο άνδρας, ο οποίος δεν φαίνεται σε βίντεο, ξεκινήσει να παίζει με την εφαρμογή αυτή.

Πάνω στην… ένταση της στιγμής λοιπόν, η κοπέλα έβγαλε την μάσκα, κάτι που αποτελεί παραβίαση των νόμων που έχουν επιβληθεί στην χώρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Αναζητούνται από τις αρχές
Παρά το γεγονός οτι δεν έμεινε για αρκετή ώρα πάνω στο PornHub, αρκετοί το κατέβασαν ή τράβηξαν screenshots, με αποτέλεσμα πλέον οι αρχές να αναζητούν τους δύο πρωταγωνιστές.