Αρχική Ν. Κορινθίας Η “καλή κοινωνία”της Κορίνθου και η κοκαίνη …..

Η “καλή κοινωνία”της Κορίνθου και η κοκαίνη …..

Παγκόσμια μέρα κατά της μάστιγας των ναρκωτικών σήμερα 26 Ιουνίου. Μία μάστιγα που καθημερινά στοιχίζει άδοξα και άδικα την ζωή σε χιλιάδες νέους παγκοσμίως. Τα σκληρά ναρκωτικά όμως έχουν πάντα την πηγή, την έναρξη, κανένας δεν ξύπνησε ένα πρωί και έκανε χρήση ηρωίνης.

Δυστυχώς οι πληροφορίες μας για την Κόρινθο δεν είναι καθόλου καλές. Η κοκαίνη, ένα ελαφρύ όπως χαρακτηρίζεται ναρκωτικό είναι τόσο διαδεδομένο όσο και ένα πακέτο τσιγάρα. Η “καλή κοινωνία” της πόλης (όχι όλοι βεβαίως) κάνουν χρήση κοκαίνης σε καθημερινή βάση αλλά το χειρότερο είναι πως υπάρχουν και πάρα πολλοί έφηβοι γόνοι των άνω οικογενειών που μπορούν να διαθέτουν μεγάλα ποσά και να την προμηθεύονται και αυτοί. Οι καταγγελίες που μας έρχονται από μαμάδες και μπαμπάδες παιδιών που βλέπουν μπροστά στα μάτια τους τους χρήστες του “αθώου” αυτού ναρκωτικού πληθαίνουν καθημερινά. Τα παιδιά τους γίνονται αποδέκτες προτάσεων έστω να δοκιμάσουν κοκαίνη.

Σημεία των καιρών μπορεί να πείτε κάποιοι, μάστιγα που οδηγεί και σε άλλα ναρκωτικά θα πω εγώ, προφυλάξτε τα παιδιά σας, μείνετε κοντά τους στην εφηβεία και αφουγκραστείτε την καθημερινότητά τους. Η Ασφάλεια Κορίνθου είναι ανοιχτή σε όλους και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε έφηβους και ναρκωτικά !!

Σ.Μπαλή