Αρχική Eπικαιρότητα ΦΡΙΚΗ: Έκοψαν Και Το Ρεύμα Στην Οικογένεια Που Λιποθύμησε Το Κοριτσάκι

ΦΡΙΚΗ: Έκοψαν Και Το Ρεύμα Στην Οικογένεια Που Λιποθύμησε Το Κοριτσάκι

10 μήνες χωρίς δουλειά η μητέρα της ανήλικης
Η άνεργη μητέρα που έχει να εργαστεί απο πέρυσι τον Αύγουστο δεν είχε να ταΐσει τα δυο παιδιά που έχει με αποτέλεσμα να είναι εξαντλημένα απο την ασιτία. Το μόνο που μπορούσε να προσφέρει η μητέρα στα παιδιά ήταν λίγα μακαρόνια βραστά.

Τέλος δεν έχει η ταλαιπωρία της οικογένειας της οποίας το κοριτσάκι μόλις εννέα ετών λιποθύμησε απο την πείνα σε φούρνο περιμένοντας στην ουρά για λίγο ψωμί .
Η άνεργη μητέρα που έχει να εργαστεί απο πέρυσι τον Αύγουστο δεν είχε να ταΐσει τα δυο παιδιά που έχει με αποτέλεσμα να είναι εξαντλημένα απο την ασιτία.
Χθες αναδείξαμε το θέμα ως Rodosreport με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης απο την Ροδιακή κοινωνία που ανταποκρίθηκε άμεσα και βοήθησε την οικογένεια με είδη πρώτης ανάγκης.
Το μόνο που μπορούσε να προσφέρει η μητέρα στα παιδιά ήταν λίγα μακαρόνια βραστά .
Σαν να μην έφθανε η ταλαιπωρία της άνεργης μητέρας, η ΔΕΗ σήμερα τους έκοψε το ρεύμα για ανεξόφλητους λογαριασμούς .
Η ίδια η μητέρα λέει πως δεν υπάρχει πατέρας και και άλλα έσοδα στην οικογένεια , ζουν με ένα επίδομα 170ευρώ κάθε δύο μήνες και φέτος δεν διαφαίνεται να μπορεί να εργαστεί ως ξενοδοχουπάλληλος λόγω της κρίσης που προκλήθηκε απο την πανδημία .
Δυστυχώς σε παρόμοια κατάσταση αναμένεται να βρεθούν και άλλοι συμπολίτες μας, μιας και χιλιάδες εργαζόμενοι στον τουρισμό φέτος θα μείνουν χωρίς εργασία .
https://rodosreport.gr/