Αρχική Eπικαιρότητα 5 ιδανικοί τρόποι που θα απελευθερώσουν το πιασμένο νεύρο στην μέση χωρίς...

5 ιδανικοί τρόποι που θα απελευθερώσουν το πιασμένο νεύρο στην μέση χωρίς φαρμακευτική αγωγή

Το ισχιακό νεύρο είναι το μεγαλύτερο νεύρο στο ανθρώπινο σώμα. Ξεκινάει από τη μέση και κάτω από τους γλουτούς, τους μηρούς και τις γάμπες.

Ο ισχιακός πόνος μπορεί να προκληθεί από ένα συμπιεσμένο και ερεθισμένο ισχιακό νεύρο, μια κήλη του οσφυϊκού δίσκου, εκφυλιστική νόσο δίσκου, οσφυϊκή στένωση σπονδυλικής στήλης, σύνδρομο piriformis και άλλους παράγοντες.

Ο έντονος πόνος ξεκινάει από τη μέση και κάτω από τους γλουτούς και τα πόδια. Μπορεί να είναι έντονος, και χειροτερεύει ενώ κάθεστε. Οι πάσχοντες νιώθουν επίσης με την αίσθημα μυρμηγκιάσματος στα πόδια και μούδιασμα στο πόδι.

5 τρόποι για την ανακούφιση του ισχιακού πόνου χωρίς φαρμακευτική αγωγή 

Βελονισμός

Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να ανακουφίσετε τον πόνο και την αίσθηση μυρμηγκιάσματος. Οι βελόνες εισάγονται δίπλα στα κανάλια του μεσημβρινού. Προκαλούν μικροτραυματισμούς στους μύες και προκαλούν την απελευθέρωση ενδορφινών. Αυτό ηρεμεί τα νεύρα και ανακουφίζει τον πόνο σας.

Θεραπεία ζεστού-κρύου

Είναι μια εξαιρετική θεραπεία για τον πόνο και τη φλεγμονή σας. Η υψηλή θερμότητα χαλαρώνει τους μύες και ο πάγος είναι ιδανικός για τα πρησμένα πόδια.

Θεραπεία αποσυμπίεσης των οσφυϊκών σπονδύλων της σπονδυλικής στήλης

Αυτή η μέθοδος απλώνει τους οσφυϊκούς σπονδύλους και το υλικό του σπονδύλου για να απορροφήσει εκ νέου το υλικό του εξωτερικού δίσκου.

Χειροπρακτική θεραπεία

Η χειροπρακτική θεραπεία και η φυσιοθεραπεία ανακουφίζουν από τον πόνο και άλλα συμπτώματα. Οι συνδυασμοί αυτών των δύο σας βοηθούν να ανακτήσετε την κινητικότητα και την ευελιξία.

Ασκήσεις McKenzie

Αυτές οι ασκήσεις ανακουφίζουν από τον πόνο και την ταλαιπωρία και ένας μεγάλος αριθμός χειροπρακτών και φυσιοθεραπευτών συστήνουν τη χρήση τους.