Αρχική Eπικαιρότητα Ο μικρός ήρωας Παναγιώτης- Ραφαηλ είναι κάθε μέρα και καλύτερα και απολαμβάνει...

Ο μικρός ήρωας Παναγιώτης- Ραφαηλ είναι κάθε μέρα και καλύτερα και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του βόλτες

Παναγιώτης Ραφαήλ: Κανένας Έλληνας πολίτης δεν πρόκειται να ξεχάσει τον Παναγιώτη Ραφαήλ. Το συγκεκριμένο παιδίθα βρίσκεται πάντοτε στο μυαλό και την καρδιά όλων ή τουλάχιστον των περισσοτέρων Ελλήνων πολιτών. Το προαναφερθέν παιδί χάρη στην έμπρακτη βοήθεια από τους συμπολίτες του, κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που το ταλαιπωρούσε. Αυτό, διότι μπόρεσε να μεταβεί στη Βοστώνη. Εκεί, υποβλήθηκε σε θεραπεία που σχετίζεται με τα γονίδια και αφορά την νωτιαία μυϊκή ατροφία.

Παναγιώτης Ραφαήλ: Επιτέλους διακοπές για τον μικρό – Η ανάρτηση της φωτογραφίας του

Ο μικρούλης βγήκε νικητής και γύρισε πίσω στην χώρα μας. Είναι καλά και όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του βόλτες με τους γονείς του.

Χθες, ανήμερα της γιορτής του Πατέρα, αναρτήθηκε στην σελίδα Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ, μια φωτογραφία που δείχνει τον μικρό Ραφαήλ να περνά όμορφες καλοκαιρινές στιγμές με την οικογένειά του. Οι γονείς για άλλη μια φορά έδειξαν την ευγνωμοσύνη τους στον κόσμο για την βοήθεια που έλαβαν όλο αυτό τον καιρό.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες!! Ο Παναγιώτης Ραφαήλ είναι καλά, απολαμβάνει ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές και σας στέλνει την αγάπη και την ευγνωμοσύνη του!!!» Ο μικρός φαίνεται να καλυτερεύει και να ζει πραγματικά όπως πρέπει να ζει ένα παιδάκι της ηλικίας του. Του ευχόμαστε τα καλύτερα!