Αρχική Eπικαιρότητα Σκάνδαλο με κοριτσάκι Ρομά και αυτοδιοικητικό της Πελοποννήσου που ….. θάφτηκε από...

Σκάνδαλο με κοριτσάκι Ρομά και αυτοδιοικητικό της Πελοποννήσου που ….. θάφτηκε από το “χοντρό πορτοφόλι” του κυρίου

Είναι μία από τις πολλές υποθέσεις που δεν παίρνουν τον δρόμο της δικαιοσύνης, που δεν δημοσιεύονται, που θάβονται με μαγικό τρόπο και συζητιούνται μυστικά και με απόλυτη εχεμύθεια να μην μας ακούει κανείς.

Είναι η πορνοδιαστροφή και η παιδεραστία που πραγματοποιείται σε οικογένειες φτωχές που κάπου στο τέλος βρίσκεται και το χρηματικό αντίτιμο για να κουκουλωθεί.

Εμείς νομίζαμε ότι η οικογένεια Ρομά δεν θα έκανε πίσω αυτή την φορά γιατί δεν ήταν και η πρώτη που ο γνωστός αυτοδιοικητικός θέλησε να βγάλει τις άρρωστες ορέξεις του στο ανήλικο κοριτσάκι τους. Νομίζαμε πως θα μπει ένα φρένο στην ιστορία που όλοι την γνωρίζουν αλλά δεν τολμάει κανείς να την δημοσιεύσει με ονόματα γιατί υπάρχει και ο νόμος με τα προσωπικά δεδομένα που σε τέτοιες περιπτώσεις θα έπρεπε να καταργηθεί.

Μάλιστα ήταν τόσο άρρωστες οι διαθέσεις του που ζήτησε από την ανήλικη να μην είναι μόνη της στο ραντεβού τους αλλά να φέρει και κάποια φίλη της κοντινής ηλικίας. Η συνέχεια ήταν τραγική για τον ίδιο αφού η ανήλικη φρόντισε να καταγράψει και να κρατήσει τις συνομιλίες και να τις δέιξει στην οικογένειά της όπου σύσσωμη έφτασε στο ραντεβού. Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν απίστευτες και ο πατέρας της οικογένειας απευθύνθηκε σε γνωστό δικηγόρο της πόλης.

Ο αυτοδιοικητικός έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες να “τα βρει” με την οικογένεια, όπου και το κατάφερε έναντι “βαριάς αμοιβής”

Σ.Μπαλή