Αρχική Eπικαιρότητα «Κόπηκε» η εκπομπή του Τράγκα από το κανάλι Action 24 – Για...

«Κόπηκε» η εκπομπή του Τράγκα από το κανάλι Action 24 – Για εντολή Μαξίμου μιλά ο δημοσιογράφος (βίντεο)

Ο Γιώργος Τράγκας, σε συνέντευξή του, καταγγέλλει βίαιη διακοπή της εκπομπής του και απομάκρυνσή του από το ACTION24, τη δεύτερη μέσα σε ένα μήνα, αφού είχε προηγηθεί η διακοπή της συνεργασίας του με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος κάνει λόγο για άνωθεν πολιτική παρέμβαση.

Μεταξύ άλλων, είπε: “Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, το Μαξίμου επενέβη. Επενέβη ο κος Δημητριάδης, και ζήτησε από το ACTION24 να απομακρυνθώ βιαίως. Ζητήθηκε από το Μαξίμου πιεστικά, εκβιαστικά να απομακρυνθώ από το κανάλι. Ζητήθηκε από την ιδιοκτησία του κου Παναγιωτάκη. Στη συνέχεια θα μεταβώ στον δικηγόρο μου κο Αγαπηνό, ώστε να καταθέσω αγωγή εναντίον του σταθμού και όχι μόνο.

Υπέστη βλάβες η επαγγελματική μου λειτουργία. Αλλά και ως άνθρωπος εiμαι προσβεβλημένος από τις φασιστικού τύπου παρεμβάσεις από το Μαξίμου και του ανιψιού του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ζητάει την απομάκρυνσή μου προφανώς γιατί το Μαξίμου δεν ανέχεται την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, την ελεύθερη άσκηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος.

Είναι  η δεύτερη φορά σε ελάχιστες  εβδομάδες που απομακρύνομαι από ένα μέσο που ήμουν πρώτος. Πρώτος σε ακροαματικότητα στην ραδιοφωνική μου εκπομπή στα Παραπολιτικά, πρώτος και στο ACTION24. Ειδικά ο Ελεύθερος Σκοπευτής ήταν μακράν πρώτος σε τηλεθέαση  στις εκπομπές του καναλιού.”