Αρχική Eπικαιρότητα Βιτριόλι Ιωάννα: Η 35χρονη πήγαινε τα βράδια και άλλαζε μπαταρία στο GPS

Βιτριόλι Ιωάννα: Η 35χρονη πήγαινε τα βράδια και άλλαζε μπαταρία στο GPS

Την ώρα που η Ιωάννα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση σοκάρουν οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση της 35χρονης.  Όπως προκύπτει από τα στοιχεία η 35χρονη παρακολουθούσε επί δύο χρόνια την Ιωάννα. Έφτασε στο σημείο, δε, να τοποθετήσει GPS-κοριό στο αυτοκίνητο της Ιωάννας, ενώ εικάζεται ότι πήγαινε τα βράδια και άλλαζε μπαταρία κρυφά στη συσκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, μια γυναίκα εμφανίζεται μέσα στην νύχτα στην οδό Πλάτωνος στο Μοσχάτο και αναζητά το κόκκινο αυτοκίνητο της Ιωάννας. Το εντοπίζει και όταν σιγουρεύεται ότι δεν την βλέπει κάποιος, τοποθετεί GPS με σκοπό να παρακολουθεί τις κινήσεις της. Η μυστηριώδης γυναίκα εμφανίστηκε αρκετές φορές στη γειτονιά για να αλλάξει τις μπαταρίες στη συσκευή. Κανείς όμως δεν ήξερε το λόγο. Μάλιστα, γείτονας αποκάλυψε στην Αστυνομία ότι έβλεπε μια γυναίκα από τον περασμένο Ιανουάριο να κινείται μέσα στη νύχτα με φακό.

Η 35χρονη φέρεται να λάμβανε όλες τις πληροφορίες στο δεύτερο κινητό της, το οποίο είχε μόνο για να παρακολουθεί την Ιωάννα. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έδωσε μόνο 50 ευρώ για την αγορά του κοριού και αφιέρωσε μήνες να παρακολουθεί την Ιωάννα.

«Η Ιωάννα δεν τρώει επειδή δεν μπορεί να φάει»

Τις πρώτες της δηλώσεις, μέσω του δικηγόρου της, έκανε η Ιωάννα σχετικά με την απόφαση για προφυλάκιση της 35χρονης που κατηγορείται ότι της επιτέθηκε με βιτριόλι «Περίμενα έστω μία συγγνώμη», δήλωσε η Ιωάννα. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 34χρονου θύματος υπάρχει μία μικρή ανακούφιση και περιμένει την τελική δικαίωσή του.

Ο κ. Λύτρας αναφέρθηκε στην ατυχή – όπως είπε- αναφορά από τον κ. Κεχαγιόγλου ότι η κατηγορούμενη έχει τρεις μέρες να φάει.

«Ακούστηκε από τον συνάδελφό μου ότι η κατηγορούμενη δεν τρώει. Φτάνουμε στο σημείο να λέμε για την κατηγορούμενη τι κάνει τη στιγμή που η Ιωάννα πραγματικά δεν τρώει επειδή δεν μπορεί να φάει. Όταν έχουμε μια κοπέλα που είναι 20 μέρες στο νοσοκομείο και θα μείνει τρεις μήνες ακόμα, θα υποβληθεί σε 30 χειρουργεία νομίζω ότι είναι ατυχής συγκυρία να ακουστεί αυτό το πράγμα», σχολίασε χαρακτηριστικά.