Αρχική Eπικαιρότητα Όλγα Κεφαλογιάννη: Η ανάρτησή της στο facebook για τον ανασχηματισμό

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η ανάρτησή της στο facebook για τον ανασχηματισμό

«Με ρωτάνε δημοσιογράφοι σε σχέση με τις διορθωτικές κινήσεις που σκέφτεται να κάνει ο πρωθυπουργός…», σημειώνει για τις πληροφορίες περί επικείμενου ανασχηματισμού η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Όλγα Κεφαλογιάννη μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Το σχόλιο για τον ανασχηματισμό έρχεται από τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Όλγα Κεφαλογιάννη μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Η βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε ότι οι όποιες αλλαγές πραγματοποιηθούν στο κυβερνητικό σχήμα αποτελούν αποκλειστικό προνόμιο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ειδικότερα, έγραψε η κ. Κεφαλογιάννη: «Περί ανασχηματισμού: Με ρωτάνε δημοσιογράφοι σε σχέση με τις διορθωτικές κινήσεις που σκέφτεται να κάνει ο πρωθυπουργός στο κυβερνητικό σχήμα.

Σε ότι με αφορά, έχω απαντήσει πολλές φορές πώς αντιλαμβάνομαι τον ρόλο ενός σύγχρονου πολιτικού. Τιμώ την εντολή που μου έχει δώσει ο ελληνικός λαός να τον εκπροσωπώ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και υπηρετώ με πίστη τις αρχές και τις αξίες της παράταξής μου.

Ο σχεδιασμός του κυβερνητικού σχήματος, οι επιλογές όπως και οι αλλαγές του, είναι αποκλειστικό προνόμιο του ίδιου του Πρωθυπουργού».

Η δήλωσή της συνοδεύεται από φωτογραφία της με φόντο τη Βουλή των Ελλήνων.

Περί ανασχηματισμού …
Με ρωτάνε δημοσιογράφοι σε σχέση με τις διορθωτικές κινήσεις που σκέφτεται να κάνει ο πρωθυπουργός στο κυβερνητικό σχήμα. Σε ότι με αφορά, έχω απαντήσει πολλές φορές πώς αντιλαμβάνομαι τον ρόλο ενός σύγχρονου πολιτικού. Τιμώ την εντολή που μου έχει δώσει ο ελληνικός λαός να τον εκπροσωπώ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και υπηρετώ με πίστη τις αρχές και τις αξίες της παράταξής μου. Ο σχεδιασμός του κυβερνητικού σχήματος, οι επιλογές όπως και οι αλλαγές του, είναι αποκλειστικό προνόμιο του ίδιου του Πρωθυπουργού.