Αρχική Eπικαιρότητα Μενίδι δολοφονία: Σκότωσε τη μάνα του γιατί του είπε να χαμηλώσει τη...

Μενίδι δολοφονία: Σκότωσε τη μάνα του γιατί του είπε να χαμηλώσει τη μουσική

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Μενιδίου, καθώς το πρωί έγινε γνωστό ότι το βράδυ της Τρίτης ένας 34χρονος σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές τη μητέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης μπήκε στο δωμάτιό της αργά το βράδυ και την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. Αφορμή για το φονικό εικάζεται ότι ήταν ο διαπληκτισμός που είχαν μεταξύ τους λίγη ώρα νωρίτερα για την ένταση της μουσικής.

blob:https://www.megatv.com/bfeff9f3-fc2c-4364-bac5-9b774e651711

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο γιος άκουγε μουσική δυνατά, την ένταση της οποίας του ζήτησε να χαμηλώσει ο πατέρας του. Στη συνέχεια ο τελευταίος έφυγε από το σπίτι και τότε η μητέρα του, ζήτησε και αυτή με τη σειρά της να χαμηλώσει τη μουσική. Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ των δύο και τότε ο 34χρονος κατάφερε πέντε θανάσιμες μαχαιριές στο σώμα της μητέρας του.


Η άτυχη γυναίκα, πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, πρόλαβε να ενημερώσει τηλεφωνικά την αδελφή της, η οποία ειδοποίησε την αστυνομία που συνέλαβε τον 34χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ο δράστης είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε στο σπίτι της οικογένειας, στην οδό Αγίου Σπυρίδωνος 2.

Στο σημείο κλήθηκαν και έφτασαν άντρες της Αστυνομίας που ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον δράστη.