Αρχική Eπικαιρότητα Λυκάνθρωποι; Άντρας κατέγραψε αλλόκοτο ον να τρέχει μέσα στη νύχτα – Βίντεο

Λυκάνθρωποι; Άντρας κατέγραψε αλλόκοτο ον να τρέχει μέσα στη νύχτα – Βίντεο

Ένας άντρας βρόντηξε την εξώπορτα του σπιτιού όταν τρομοκρατημένος είδε μια ανθρωπόμορφη φιγούρα που έμοιαζε με φάντασμα να τρέχει στον κήπο μέσα στο σκοτάδι.

Ο νεαρός άντρας έκανε Facebook Live streaming από το σπίτι του στο Μπρέιντεντον, στη Φλόριντα των ΗΠΑ, όταν, όπως διηγείται στην κάμερα, είδε κάτι ανατριχιαστικό στον κήπο του. Με μεγάλη προσοχή άνοιξε ξανά την πόρτα για να ρίξει ακόμη μια ματιά.

«Αυτή είναι η αυλή μου, κάνω ζουμ» ακούγεται στο βίντεο να λέει ο άντρας. Στρέφοντας την κάμερα στη σκοτεινιά που επικρατεί έξω από το σπίτι του, φαίνεται το γρασίδι κι ένας ξύλινος φράχτης. «Αυτό είναι το ον, αυτό εκεί ακριβώς είναι το σημείο» λέει ο άντρας, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Star. Και τότε μια θολή, σκοτεινή φιγούρα κάνει την εμφάνισή της, τρέχοντας μέσα στη νύχτα.

Το παράξενο βίντεο, του οποίου η αυθεντικότητα δεν έχει εξακριβωθεί, ανέβηκε στα social media από το κανάλι συνωμοσιολογίας Disclose Screen The Grimreefar στο YouTube, ξεκινώντας έντονες συζητήσεις για το τι ήταν αυτή η παράξενη σκιά.

Κάποιοι σχολιαστές, λάτρεις του ανεξήγητου, έκαναν λόγο για λυκάνθρωπο ή σκυλάνθρωπο, για φάντασμα ή δαίμονα. Βέβαια, υπήρχαν και οι ψυχραιμότεροι που μίλησαν, απλά, για παιχνίδια του φακού όπως κινείται η κάμερα μέσα στο σκοτάδι ή ακόμη και για κατασκευασμένο βίντεο.

Δείτε το βίντεο: