Αρχική Eπικαιρότητα Η τράπουλα ΧΑΛ, η χαρτομαντεία και το ιδιόχειρο σημείωμα της 35χρονης

Η τράπουλα ΧΑΛ, η χαρτομαντεία και το ιδιόχειρο σημείωμα της 35χρονης

Η μία αποκάλυψη μετά την άλλη έρχεται στο φως της δημοσιότητας για την 35χρονη πουεπιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα

Η 35χρονη που μέχρι και σήμερα δεν ομολόγησε την πράξη για την οποία κατηγορείται ενώπιον του ανακριτή φαίνεται πως είχε γίνει σκιά της Ιωάννας τα τελευταία χρόνια αφού στο κινητό της βρέθηκαν φωτογραφικά ντοκουμέντα τα οποία μαρτυρούν πως είχε τοποθετήσει μέχρι και GPS tracker στο αυτοκίνητο της 34χρονης προκειμένου να ξέρει ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται η γυναίκα που της είχε γίνει εμμονή. 

Πέρα όμως από τις παρακολουθήσεις, τα καραούλια κάτω από το σπίτι της άτυχης γυναίκας, που έλουσε με βιτριόλι, η «μαύρη χήρα» φαίνεται πως αναζητούσε απαντήσεις στα χαρτιά

Αυτό φαίνεται πως προκύπτει από το ιδιόχειρο σημείωμα της 35χρονης στο οποίο μεταξύ άλλων αναγράφεται η λέξη ΧΑΛ η οποία δεν πρόκειται για αρχικά λέξεων, αλλά για τη γνωστή τράπουλα χαρτομαντείας «ΧΑΛ», εμπνευσμένη από τις Ασιατικές χώρες, την Ινδία και την Αίγυπτο.

Το ιδιόχειρο σημείωμα και η χαρτομαντεία 

Όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία που βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών που έχουν αναλάβει την υπόθεση η κατηγορούμενη γράφει:

simioma

«ή κλειδώνει ή αγύριστο κεφάλι πάλι θα περάσουμε ωραία

ΧΑΛΔουλειά να προσέξω – φίδι ή θάνατο να προσέξω με μία κάτω των 30είναι πιστός θα μου πει κάτι ευχάριστοεχε φίδι στη δουλειά τουπρόσωπο πρόβλημα στο νοσοκομείοή μπορεί να πάμε ταξίδι να το προτείνει».

Τι είναι η τράπουλα «ΧΑΛ»;

Ο Hal ήταν για πολλά χρόνια στρατιώτης, μελέτησε τις απόκρυφες επιστήμες και δημιούργησε τη συγκεκριμένη τράπουλα δίνοντας στις 32 κάρτες της σύμβολα και εικόνες από χώρες της Ασίας αλλά και της Αιγύπτου. Η κάθε κάρτα από τις 32 χωρίζεται σε δύο μέρη, το πάνω αριστερά και το κάτω δεξιά, και έτσι έχει δύο σύμβολα–εικόνες-σήματα, ενώ στην τράπουλα περιλαμβάνονται και τα 12 ζώδια όπως και άλλα σύμβολα αστρολογικά.

Να σημειωθεί ότι έχουν βρεθεί και άλλα τέτοια παρόμοια σημειώματα της 35χρονης που δείχνουν ότι είχε εμμονή με τον 40χρονο και υποψιαζόταν άλλες γυναίκες για σχέση μαζί του, ανάμεσά τους και την Ιωάννα.

Άγνωστο ωστόσο παραμένει μέχρι στιγμής αν έριχνε τα χαρτιά μόνη της και σημείωνε τα… συμπεράσματά της ή αν είχε απευθυνθεί σε κάποιο άλλο άτομο που γνώριζε τη μέθοδο.