Αρχική Eπικαιρότητα Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 15 έως και 21.6.2020

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 15 έως και 21.6.2020

Όλη η εβδομάδα μας προετοιμάζει για την Ηλιακή Έκλειψη στην κρίσιμη μηδενική μοίρα του Καρκίνου. Περνάμε στη δράση και τα ξεκαθαρίσματα που πρέπει να κάνουμε. Βλέπουμε ότι ο Πλούτωνας και ο Δίας από το ζώδιο του Αιγόκερω ενεργοποιούνται από τη διέλευση του Άρη στους Ιχθύες.

Στις 19/06, έχουμε τον Άρη από τους Ιχθύες να σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 24ο21’ των ζωδίων του Ιχθύ και του Αιγόκερω αντίστοιχα. Ευνοούνται ο μεταβλητός (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) και ο παρορμητικός (Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι) σταυρός, κυρίως οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, δίνοντάς τους την ευκαιρία για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Νιώθουμε την ανάγκη να μεταμορφωθούμε και να αλλάξουμε, η επιθυμία μας αυτή θα εκφραστεί έντονα. Μπορεί η όψη των δυο πλανητών να είναι θετική, αλλά δεν παύει να εκφράζεται η ενέργειά τους απόλυτα και επιθετικά. Θα έρθουν στην επιφάνεια κρυφές καταστάσεις που μας αφορούν όλους. Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της μάζας και ο Άρης φέρνει τη δράση και την αντίδραση. Ό,τι παραμένει κρυφό, αποκαλύπτεται.

Την ίδια μέρα ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου γυρίζει ανάδρομος στην 14η μοίρα. Θα μας ξυπνήσει αναμνήσεις και μνήμες που θέλαμε να κρατήσουμε βαθιά μέσα μας. Παράλληλα όμως, θα μας προκαλέσει δυσκολία στην έκφραση του συναισθήματός μας. Άλλα θα λέμε και άλλα θα νιώθουμε.

Στις 20/6 από την 20Ο16’ του Αιγόκερω και Ιχθύων, ο Δίας σχηματίζει ένα ευνοϊκό και βοηθητικό εξάγωνο με το Άρη, επηρεάζοντας και πάλι τα ζώδια του μεταβλητού και παρορμητικού σταυρού γεννημένους το 3ο δεκαήμερο. Έχουμε σωστό timing σε αυτά που θέλουμε να πετύχουμε. Κατανοούμε ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να δράσουμε. Θα γίνουμε πιο φιλόδοξοι, δυναμικοί και γενναιόδωροι.

Συνδυάζοντας τις δυο όψεις του Άρη, καταλαβαίνουμε ότι έχει έρθει η στιγμή να αντιμετωπίσουμε τις εξελίξεις και τις αποκαλύψεις με ρεαλισμό και να κάνουμε τις κινήσεις μας για να πετύχουμε τους στόχους μας. Γνωρίζοντας την αλήθεια, μπορούμε να φτιάξουμε το πρόγραμμά μας καλύτερα και να προστατεύσουμε τον εαυτό μας.

Η επιρροή της Έκλειψης Ηλίου στο ζώδιο του Καρκίνου θα διαρκέσει για πολλούς μήνες, τα αποτελέσματά της όμως θα είναι άμεσα ορατά, αφού ο Άρης στις 28/6 θα περάσει στον Κριό και θα αγγίζει την μοίρα της έκλειψης. Πηγαίνοντας για το κλείσιμο του κύκλου των εκλείψεων στον άξονα Καρκίνο – Αιγόκερω, κλείνει ένας μεγάλος κύκλος γεγονότων που σχετίζονται με τις εξουσίες του πλανήτη μας, αλλά και τα χρήματα που διαχειρίζονται αυτές. Εμείς θα περάσουμε από εξέταση των μαθημάτων που πήρε ο κάθε ένας από εμάς τα τελευταία χρόνια.

Τα 12 ζώδια:

Κριός:

Εύνοια στα επαγγελματικά σας και στις συνεργασίες σας. Άτομο με κύρος και υψηλή θέση θα σας βοηθήσει. Θέματα υγείας και γάμου βελτιώνονται. Στο σπίτι και την οικογένεια επανεξετάζετε αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Ίσως να σας προκαλέσουν ένταση και εκνευρισμό. Επίσης, οι επικοινωνίες με τα άτομα που συγκατοικείτε δεν θα είναι εύκολες αυτές τις μέρες. Θα υπάρχει ασυνεννοησία.

Mood of the week: Η προσοχή σας θα στραφεί σε οικογενειακά θέματα. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο θα αναλάβετε ευθύνες στο σπίτι σας και θα αναγκαστείτε να κλείσετε έναν κύκλο για να ανοίξει ένας άλλος.

Ταύρος:

Δέχεστε θετικές επιρροές από το φιλικό σας περιβάλλον βελτιώνοντας τις συνεργασίες, συμφωνίες και συμβόλαια με άτομα από το εξωτερικό ή μπορεί να μεσολαβήσουν οι φίλοι σας και να έρθετε πιο κοντά με κάποιον που μπορεί να σας προσφέρει βοήθεια, αλλά δεν είναι στον άμεσο κύκλο σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκπληρώσετε τους στόχους και τα όνειρά σας.

Mood of the week: Επικοινωνίες με άτομα από το παρελθόν σας μπορεί να σας ξαφνιάσουν. Συναντήσεις και συζητήσεις για θέματα που είχατε κάνει και το προηγούμενο διάστημα με αδέλφια και συγγενείς. Σχέδια που ήταν στο μυαλό σας και ίσως τα είχατε συζητήσει με δικούς σας ανθρώπους, θα πρέπει να τα κάνετε πράξη. Θα αναλάβετε τις ευθύνες όσων έχετε υποσχεθεί.

Δίδυμος:

Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να περιμένετε την επίτευξη των επαγγελματικών σας σχεδίων αυξάνοντας και τα έσοδά σας. Άτομα που είναι σε θέση να σας βοηθήσουν, θα το κάνουν. Μπορεί να καταναλώσετε περισσότερη ενέργεια για να τους πείσετε, αλλά αξίζει τον κόπο. Είναι η ευκαιρία που σας δίνεται μετά από τόση εξαπάτηση για να δράσετε την κατάλληλη στιγμή.

Mood of the week: Συζητάτε για πηγές εισοδήματος που προέρχονται από κινήσεις που είχατε κάνει το προηγούμενο διάστημα. Κλείνει μια δύσκολη περίοδος στα οικονομικά σας για να ξεκινήσει μία άλλη, ιδιαίτερα για τους γεννημένους τις πρώτες μέρες του ζωδίου.

Καρκίνος:

Οι συνεργασίες σας και η προσωπική σας σχέση αρχίζουν να βελτιώνονται. Ευνοήστε επίσης και σε νομικά θέματα εάν είχατε εκκρεμότητες. Ταξίδια και σχέδια για συνεργασία με άτομα από το εξωτερικό θα ευδοκιμήσουν. Εάν επιθυμείτε να ξεκινήσετε να κάνετε κάποια σεμινάρια ή γενικά μαθήματα επιμόρφωσης, έχετε την ενέργεια για να αποδώσετε 100%.

Mood of the week: Ίσως νιώσετε ότι καθυστερούν κάποια πολύ προσωπικά σας σχέδια καθώς θα υπάρχει ασυνεννοησία. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες αλλάζετε ολοκληρωτικά θέματα της προσωπικότητάς σας, της εμφάνισής σας, αλλά και τον τρόπο που σας αντιμετωπίζουν οι άλλοι. Μη χάσετε την αυτοπεποίθησή σας.

Λέων:

Η καθημερινότητά σας μπαίνει σε ένα πρόγραμμα. Η τρέλα των τελευταίων ημερών σταματάει και αυτό σας ανεβάζει και ψυχολογικά. Επίσης, βελτιώνονται και οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας και υφισταμένους σας. Δεν αποκλείεται να βγάλετε περισσότερα χρήματα αυτές τις μέρες μέσα από τον κατάλληλο σχεδιασμό του καθημερινού σας προγράμματος.

Mood of the week: Επαναφέρονται στη σκέψη σας οικογενειακές και οικονομικές υποθέσεις. Αντί όμως να κάνετε σενάρια που θα σας καταβάλλουν ψυχολογικά, καλό θα ήταν να βρείτε το θάρρος και να ρωτήσετε ευθέως. Προλάβετε να κάνετε εσείς πρώτος τις ερωτήσεις. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα ακούσετε την απάντηση που θέλετε, αλλά καλύτερα να γνωρίζετε για να πράξετε αναλόγως.

Παρθένος:

Μετά από μία δύσκολη εβδομάδα γεμάτη ψευδεσθήσεις και απογοητεύσεις έρχεται η στιγμή που μπορείτε να δώσετε λίγη παραπάνω ουσία στις συναισθηματικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ξαναβρίσκετε τον εαυτό σας και την επιθυμία σας να θέλετε να διασκεδάσετε. Η νέα γνωριμία ή η επιστροφή μπορεί να γίνει την κατάλληλη στιγμή.

Mood of the week: Επανεξετάζετε σχέδια και στόχους που είχατε και στο παρελθόν. Αναγκάζεστε όμως να κλείσετε εντελώς την πόρτα σε παρελθοντικές φιλικές και ερωτικές καταστάσεις, ιδιαίτερα οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες. Μπορεί το μυαλό σας να σας πηγαίνει εκεί, αλλά πλέον δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα το παρελθόν.

Ζυγός:

Τακτοποιείτε οικογενειακές υποθέσεις και καταφέρνετε να φτιάξετε το πρόγραμμά σας. Θα έχετε βοήθεια και υποστήριξη τόσο στο σπίτι όσο και στην εργασία σας από συναδέλφους. Εάν θέλετε να κάνετε αλλαγές μέσα στο σπίτι σας θα σας είναι πιο εύκολες αυτές τις μέρες. Σε περίπτωση που είχατε αποκρύψει κάτι στα επαγγελματικά σας ίσως να επανέλθει και να αναγκαστείτε να το συζητήσετε αυτή τη φορά.

Mood of the week: Από αυτή την εβδομάδα αρχίζουν να φαίνονται οι διεργασίες που είχατε κάνει τα τελευταία χρόνια για τη δημόσια εικόνα σας, τον τρόπο που σας αντιλαμβάνονται οι άλλοι, αλλά και την καριέρα σας. Κλείνει ένας κύκλος για εσάς. Επίσης, εάν σας βασάνιζαν θέματα υγείας, ιδιαίτερα τους γεννημένους τις πρώτες μέρες φαίνεται ότι βρίσκετε μια λύση.

Σκορπιός:

Επικοινωνίες με τα αδέλφια σας, αλλά και ανθρώπους της καθημερινότητάς σας βελτιώνονται. Εάν θέλετε να καταστρώσετε ένα σχέδιο ή να υπογράψετε ένα συμβόλαιο που θα σας ευνοήσει, είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε. Στα αισθηματικά σας και στις σχέσεις επανέρχεται η ηρεμία. Όσοι θέλετε να προχωρήσετε σε ένα πιο σοβαρό βήμα, είτε είναι επισημοποίηση, είτε ένα παιδί θα δείτε ότι δεν υπάρχουν τόσα εμπόδια όσα νομίζατε.

Mood of the week: Αλλάζετε τον τρόπο που σκέφτεστε και αντιλαμβάνεστε εσείς οι ίδιοι τη ζωή σας. Δέχεστε θετικές επιρροές σε θέματα σπουδών και εκπαίδευσης κυρίως όσο αφορά το εξωτερικό. Δεν είναι επίσης απίθανο να εμφανιστεί και κάποια πρώην σχέση. Εύνοια σε νομικές υποθέσεις και συμβόλαια.

Τοξότης:

Ήρθε επιτέλους η εποχή που θα δείτε να κινούνται τα οικονομικά σας και φαίνεται ότι μπαίνουν χρήματα στη τσέπη σας. Η βοήθεια θα έρθει από την οικογένεια, αλλά και την εργασία σας, άτομα σημαντικά για εσάς θα σας σταθούν. Επίσης, εάν θέλετε να προχωρήσετε σε αλλαγές στο σπίτι σας θα έχετε και τη διάθεση, αλλά και την ενέργεια να το κάνετε.

Mood of the week: Ίσως να χρειαστεί να στηρίξετε οικονομικά κάποιον συνεργάτη σας ή τον/την σύντροφό σας. Εάν είχατε οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους, όπως τράπεζες, τώρα επανέρχονται. Αν ανήκετε όμως στην κατηγορία όσων τα είχαν τακτοποιήσει, πολύ πιθανό να πάρετε κάποιες επιστροφές φόρων ή κληρονομιάς. Κλείνει ένας κύκλος στα οικονομικά σας αυτή τη περίοδο για να ανοίξει ένας άλλος.

Αιγόκερως:

Το κύρος σας και η προσωπικότητα σας αυτή τη περίοδο θα έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα σε κοντινούς σας ανθρώπους και θα προσπαθήσετε να τους καθοδηγήσετε μέσα από τις συζητήσεις που θα κάνετε. Επίσης, μετακινήσεις που έχετε σχεδιάσει θα δείτε να σας βελτιώνουν και να σας γεμίζουν ευχαρίστηση. Σε κάποιες από αυτές δεν αποκλείεται και η υπογραφή κάποιου συμβολαίου που θα σας ευνοήσει. Μην ξεχνάτε ότι ο λόγος σας έχει βαρύτητα αυτή την εβδομάδα.

Mood of the week: Επιστροφές σχέσεων και συνεργασιών από το παρελθόν, μπορεί να επικοινωνήσετε με πελάτες που έχετε διακόψει επαφές πρόσφατα χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο. Εάν η προσέγγιση αφορά το ερωτικό σας παρελθόν, αξιολογείστε όλα τα δεδομένα πριν προχωρήσετε. Οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου θα αναγκαστούν να διακόψουν εντελώς μια σχέση ή συνεργασία.

Υδροχόος:

Εάν κάποιες συνεργασίες σας παρέμεναν κρυφές ή ήταν ακόμα σε συζητήσεις, έρχονται τώρα για να φανερωθούν και να ευδοκιμήσουν δίνοντάς σας την ευκαιρία να αυξήσετε και τις οικονομικές σας απολαβές. Αποκτάτε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και αυτό θα το δει και θα το εκτιμήσει και ο κύκλος σας.

Mood of the week: Η καθημερινότητά σας αλλάζει και έρχεστε αντιμέτωποι ξανά με ό,τι είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα. Μπορείτε να επανεξετάσετε θέματα με τους συναδέλφους σας, το πρόγραμμά σας, κάποιο χόμπι σας και την υγεία σας. Για τους γεννημένους τις πρώτες μέρες θα αναγκαστούν να διακόψουν κάποιες συνήθειες τους.

Ιχθύες:

Είστε ιδιαίτερα δραστήριοι και κυνηγάτε τους στόχους και τα όνειρά σας. Δέχεστε βοήθεια επίσης από τους φίλους σας, αλλά και άτομα που ανήκουν στον κοινωνικό σας κύκλο και μπορούν να ασκήσουν την κατάλληλη επιρροή που θα σας προωθήσει. Ευνοούνται πολύ και οι νέες γνωριμίες με τη βοήθεια των φίλων σας.

Mood of the week: Αρχίζει μια εποχή που επικεντρώνεστε στη διασκέδασή σας. Θέλετε να περνάτε καλά. Οι πιθανότητες να ερωτευτείτε και να ξεκινήσετε κάποια σχέση, αυξάνονται. Όσοι επιθυμείτε να επιστρέψετε σε μια παρελθοντική σχέση μπορείτε να το πετύχετε. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο κλείνουν συναισθηματικούς κύκλους.

Αγγελική Μαλαγαρδή.