Αρχική Eπικαιρότητα Μαρκέλλα: 40χρονη από το οικογενειακό περιβάλλον η γυναίκα που την άρπαξε

Μαρκέλλα: 40χρονη από το οικογενειακό περιβάλλον η γυναίκα που την άρπαξε

Κοντά στην εξιχνίαση της αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας βρίσκονται οι Αρχές καθώς έχει ταυτοποιηθεί η γυναίκα που την άρπαξε. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μία γυναίκα 40 ετών από το οικογενειακό περιβάλλον της μικρής.

Οι αρχές έχουν στην κατοχή τους βίντεο που δείχνει την 40χρονη γυναίκα το πρωί του Σαββάτου. Στο βίντεο δεν φαίνεται να έχει μαζί της το 10χρονο κορίτσι αλλά να περιφέρεται κοντά στο σχολείο που φοιτά η μικρή.

Η εξιχνίαση είναι κοντά και έχει μετατραπεί σε οικογενειακή υπόθεση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι Αστυνομία κρατά σε απόσταση τα μέλη της οικογένειας, με την μητέρα της να έχει δει την μικρή Μαρκέλλα μόλις δύο φορές από 10 λεπτά.

Η Μαρκέλλα παραμένει στο νοσοκομείο και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους παιδοψυχολόγους, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να μεταβεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης προκειμένου να καταθέσει και η ίδια τα όσα συνέβησαν τις σχεδόν 48 ώρες που ήταν αγνοούμενη.

Οι ιατρικές εξετάσεις της μικρής έχουν ολοκληρωθεί και όπως έδειξαν δεν φέρει σημάδια ή χτυπήματα ούτε έχει υποστεί καμία άλλη κακοποίηση.

Στο μεταξύ, σε αναφορά προς την Εισαγγελία Ανηλίκων Θεσσαλονίκης για να γίνει κοινωνικός έλεγχος της ζωής του παιδιού μέχρι και την απαγωγή του προχώρησε τη Δευτέρα 16 Ιουνίου το «Χαμόγελο του Παιδιού», όπως είπε, ο πρόεδρός του Κώστας Γιαννόπουλος. Ο έλεγχος θα «τρέξει» παράλληλα με αυτόν την Αστυνομίας και θα εκτιμηθούν από την Εισαγγελία και οι μελλοντικές συνθήκες διαβίωσης της 10χρονης Μαρκέλλας.