Αρχική Ν. Κορινθίας Tα “μελανά” σημεία της συνέντευξης του Νανόπουλου στον Θ.Κάππο

Tα “μελανά” σημεία της συνέντευξης του Νανόπουλου στον Θ.Κάππο

Ευδιάθετος και χαμογελαστός ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος προσπάθησε πολύ έξυπνα να αποφεύγει σημαντικές ερωτήσεις του Θ.Κάππου στην χθεσινή εκπομπή “Η Πελοπόννησος Σήμερα”

Ας δούμε όμως ποια ήταν αυτά τα σημεία που έμειναν με ερωτηματικό:

  1. Ο Δήμαρχος απέφυγε να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις για το εργοστάσιο διαχείρησης σκουπιδιών προφασιζόμενος μία οικονομοτεχνική μελέτη που ακόμη δεν έχει παραδοθεί σε εκείνον. Εξοργιστικό θα έλεγα το σημείο που απαφάνθηκε πως μάλλον δεν συμφέρει τους πολίτες το συγκεκριμένο εργοστάσιο (μελέτη και προυπολογισμού Πνευματικού). Σ.Σ Συμφέρει άραγε να έχει βρωμίσει όλη η Κορινθία; Να κινδυνεύουν οι κάτοικοι της Τενέας;
  2. Παραίτηση Καραίσκου : Και πάλι δεν απάντησε ξεκάθαρα για εσωτερική αλληλογραφία στην Πολεοδομία που πιέστηκαν προς κάποιες αποφάσεις υπηρεσιακοί. Επέμεινε δε πως ο Καραίσκος παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους.
  3. Πλατεία Περιβολάκια : Παράταση στην παράταση, τα υλικά άλλαξαν όπως είπε και στην σύμβαση και ανακοινώνει νέα ημερομηνία παράδοσης στους Κορίνθιους : Μέσα Ιουλίου . Παρακινδυνευμένο από τον Δήμαρχο και δεύτερο λάθος να ανακοινώνει ημερομηνία σε ένα έργο που δεν έχει ολοκληρωθεί ούτε το 30%.
  4. Ούτε για τα μάτια του κόσμου δεν καταδικάζει τις ενέργειες Μπίτζιου στον Γιαννακουλόπουλο και μπροστά στο ανήλικο παιδί του ενώ προσπαθεί να δικαιολογήσει λέγοντας πως σε αυτόν τα είπαν ….. αλλιώς . Θα προτιμούσαμε να καταδικάσει οποιεσδήποτε τέτοιες ενέργειες και αν η δικαιοσύνη αποφανθεί την καταδίκη του Μπίτζιου τότε θα υπάρχουν και συνέπειες.
  5. Σίτιση Μουσικού σχολείου και τρόφιμα σε παιδικούς και κοινωνικό παντοπωλείο. Ενώ πριν λίγες μέρες έχει τινάξει στον αέρα την απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης ζητώντας έφεση, δεν μπαίνει καν στον κόπο μίας συγνώμης σε όλο αυτό τον κόσμο και στους γονείς. Παγερά δηλώνει φιλάνθρωπος και προτρέπει να περιμένουμε όλοι την απόφαση του εφετείου. Σ.Σ Και αν το Εφετείο βγάλει την ίδια απόφαση κύριε Νανόπουλε; Θα πάτε στον Αρειο Πάγο; Στην Χάγη; Τι άλλο θα σκεφτείτε;
  6. Δεσμεύτηκε δημόσια ότι δεν θα έρθουν άλλοι μετανάστες στο στρατόπεδο της Κορίνθου. Σ.Σ : Παρακινδυνευμένη η δέσμευση αφού αν αποφασίσει η κυβέρνηση δύσκολα θα αντισταθεί ο Νανόπουλος.

Συμπερασματικά : Ο Δήμαρχος δεν έπεισε ούτε ως προς το έργο του αλλά το σημαντικότερο ούτε προς την κοινωνική του πολιτική. Δηλώνει πως με όλες τις συμπράξεις που δημιουργεί θα προχωρήσει στο Δήμο μέχρι να θυμηθούν όλοι λίγο πριν τις εκλογές ότι είναι απέναντι.

Σ.Μπαλή