Αρχική Ν. Αρκαδίας Στην Τρίπολη σε λίγες ημέρες η Γιάννα Αγγελοπούλου

Στην Τρίπολη σε λίγες ημέρες η Γιάννα Αγγελοπούλου


Η πρόεδρος της Επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, μιλάει στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με σκοπό να παρουσιασθεί το πλαίσιο συνεργασίας του Δήμου Ναυπλιέων με την επιτροπή, στην αίθουσα της πρώτης Βουλής της Ελλάδας, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020. Η πρόεδρος της Επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021», ξεκινά από το Ναύπλιο τις επαφές της για τον προγραμματισμό των εορτασμών για τα 200 χρόνια από το 1821. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ 

Με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, συναντήθηκαν, στην Τρίπολη, στελέχη της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”, τα οποία το ενημέρωσαν πως την ερχόμενη εβδομάδα, θα επισκεφθεί την έδρα της Περιφέρειας, η πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” Γιάννα Αγγελοπούλου.

Στη σημερινή συνάντηση, τα στελέχη της Επιτροπής Κ. Πετροπούλου και Κ. Αυδίκου, συζήτησαν με τον Π. Νίκα για τον εορτασμό, τον ερχόμενο χρόνο, των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και ενημερώθηκαν σχετικά με τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό της Περιφέρειας.

Προηγούμενο άρθροΠυρκαγιά στην Ερμιονίδα ξεσήκωσε την πυροσβεστική
Επόμενο άρθροΛαμία: Αυτοκτόνησε πυροσβέστης με αλυσοπρίονο μπροστά σε συνάδελφό του! Ο τελευταίος τους διάλογος (Βίντεο)