Αρχική Περ. Πελοποννήσου Ποιο είναι μέχρι στιγμής το μυστικό επιτυχίας του Παναγιώτη Νίκα;

Ποιο είναι μέχρι στιγμής το μυστικό επιτυχίας του Παναγιώτη Νίκα;

Η σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του ΠΕΣΥ κύλησε ομαλά καθώς υπερψηφίστηκε από ολες τις παραταξεις (εκτος Νεας Πελοποννήσου και Ν. Γοντικα) η πρόταση της Περιφερειακής Αρχής για συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την Ιατρική Πανεπιστημίου Κρήτης. Η πρόταση αφορούσε την εκπαίδευση
όλου του προσωπικού των επιχειρήσεων που απασχολούνται στον τουριστικό τομέα ως προς την εφαρμογή υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Με αφορμή λοιπόν τη σημερινή συνεδρίαση έχουμε να παρατηρήσουμε πως στους 9 μήνες Περιφερειακής Αρχής Νικα πλέον είναι κοινά αποδεκτό πως στα Περιφερειακά Συμβούλια υπάρχει συναίνεση (τουλάχιστον στα σοβαρά θέματα) αναμεσα στην Περιφερειακή Αρχή και στις μειοψηφίες. Αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο για τα Πελοποννησιακά δεδομένα, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που θυμούνται τους ομηρικούς καυγάδες που επικρατούσαν στα ΠΕΣΥ επι Περιφερειακής Αρχής Τατουλη.
Ας μη μένουμε όμως στο παρελθόν, καθώς τα προβλήματα της Πελοποννήσου και των Πελοποννησίων είναι πολλά και ο Νικας πρέπει να αποδείξει πολλά ακόμη αν θέλει στη θητεία του να μπει θετικό πρόσημο.

Μέχρι στιγμής τουλάχιστον φαίνεται πως εκτός της ψυχραιμίας, της διορατικότητας και της οργανωτικότητας που έχει επιδείξει έως σήμερα, το μυστικό της επιτυχίας του είναι η συναίνεση που πετυχαίνει με τις άλλες παρατάξεις στα διαφορά κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τους Πελοποννήσιους.

Ελπίζουμε να μη μας διαψεύσει στο μέλλον ..
Θα επανέλθουμε

Προηγούμενο άρθροΒραβείο ποίησης σε μαθήτρια του Αριστοτελείου Κορινθιακού Εκπαιδευτηρίου
Επόμενο άρθροΘρήνος στο Ζευγολατιό Κορινθίας- Έφυγε ο Άγγελος πατέρας 2 παιδιών