Αρχική Ν. Αργολίδος Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος δείχνει την βίλα του στο Πορτοχέλι

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος δείχνει την βίλα του στο Πορτοχέλι


Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έγινε 80 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά του στη βίλα του στο Πόρτοχέλι μαζί με τη σύζυγό του Άννα-Μαρία. Μάλιστα μας ξεναγεί μέσω instagram στο εσωτερικό της εξοχικής του κατοικίας.

Η φωτογράφιση του τέως βασιλικού ζεύγους έγινε για το περιοδικό Hello! το οποίο αναφέρει ότι ήταν η πρώτη μετά την εγκατάστασή τους στην Ελλάδα.

Τόσο ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με τη σύζυγό του, όσο και ο πρίγκιπας Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ και την κόρη τους, Ολυμπία, περνούν πολλά καλοκαίρια στην πολυτελή παραλιακή βίλα.

Στο Πόρτο Χέλι ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έχει κατά καιρούς φιλοξενήσει κι άλλους «γαλαζοαίματους» της Ευρώπης, όπως τη βασιλική οικογένεια της Δανίας, αλλά και μεγάλες προσωπικότητες του παγκόσμιου τζετ σετ.

Προηγούμενο άρθρο27 λευκά μπαλόνια στον ουρανό για την Δώρα – Σπαραγμός στο τελευταίο «αντίο»
Επόμενο άρθροΤώρα : Παραιτήθηκε ο Διευθυντής της Πολεοδομίας Κορίνθου, Γιάννης Καραίσκος