Αρχική Ν. Κορινθίας O Nανόπουλος τελειώνει έναν έναν τους αντιπάλους του – Σύμπραξη και με...

O Nανόπουλος τελειώνει έναν έναν τους αντιπάλους του – Σύμπραξη και με τον Καλλίρη

Είναι μία εξέλιξη που την περιμέναμε αργά ή γρήγορα να γίνει στο Δήμο Κορινθίων γιατί ο Νανόπουλος μπορεί να μην ξέρει να είναι Δήμαρχος, ξέρει όπως όπως φαίνεται δια του αποτελέσματος να τελειώνει τους πολιτικούς αντιπάλους που θα βρει μπροστά του στις εκλογές. Μετά τον Γκεζερλή, τον Σταυρέλη ήρθε η σειρά του Πελοπίδα Καλλίρη που φρόντισε να τον πείσει πως για το καλό του Δήμου Κορινθίων θα πρέπει οι παρατάξεις να συμπράξουν. Δεν αναφέρω τον Τ.Πιέτρη διότι έχει πολλά χρόνια ακόμη στην πολιτική και πολύ χρόνο να απομακρυνθεί (μέχρι να τον απομακρύνει ο Νανόπουλος).

Η συνταγή του Νανόπουλου για σύμπραξη ουσιαστικά κρύβει την αγωνία του να μην βρει τους παραπάνω μπροστά του στις επόμενες εκλογές διότι εσκεμμένα ξεχνάει ότι υπάρχει ένας Αλ.Πνευματικός αλλά και πολλοί νέοι υποψήφιοι που κάποιος από αυτούς αν τελικά αποφασίσει να κατέβει θα τινάξει την μπάνκα ….!!!

Ο φωτογράφος λοιπόν στήνεται, οι γραβάτες στην θέση τους, το πειστήριο της σύμπραξης πάνω στο οβάλ γραφείο και πάμε για το καλό του Δήμου γιατί οι ισορροπίες κλονίστηκαν …..!!!

Κάπου εδώ κλείνει και ο αυτοδιοικητικός κύκλος του Πελοπίδα Καλλίρη μετά τον Νίκο Σταυρέλη και τον Γιάννη Γκεζερλή.

Καλορίζικοι και καλό έργο

Σ.Μπαλή