Αρχική Eπικαιρότητα Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 8 έως και 14.6.2020 από την Αστροπαιδεία

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 8 έως και 14.6.2020 από την Αστροπαιδεία

Η πρώτη δύσκολη εβδομάδα του Ιουνίου με την Έκλειψη Σελήνης στις 5/06 πέρασε και μας έχει αφήσει τα απόνερα της. Η σύγχυση και το θολό τοπίο παραμένουν, και νιώθουμε ότι δεν έχουμε άλλη ενέργεια για να παλέψουμε ό,τι έχει προκύψει για τον κάθε ένα από εμάς το προηγούμενο διάστημα.

Ας το δούμε σαν ένα διάλειμμα ανάμεσα στις εκλείψεις του μήνα και δεν είναι λίγες αυτές, συνολικά τρεις. Η σεληνιακή που πραγματοποιήθηκε στις 05/06 στην 15η μοίρα του Τοξότη, και ακολουθούν η ηλιακή στις 21/06 στην μηδενική μοίρα του Καρκίνου και η σεληνιακή στις 5/07 στην 13η μοίρα του Αιγόκερω. Έτσι, θα κλείσει ο κύκλος των εκλείψεων στο άξονα Καρκίνο – Αιγόκερω, που επηρέαζαν τα παρορμητικά ζώδια (Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι).

Αυτή την εβδομάδα ξανακάνουμε όνειρα για να ταξιδέψουμε, μπορεί και να σχεδιάζουμε κάποια σύντομη εξόρμιση, χωρίς όμως να έχουμε υπολογίσει όλους τους παράγοντες και μπορεί να απογοητευτούμε. Είναι η γνωστή παροιμία ότι κανονίζουμε χωρίς τον ξενοδόχο.

Το γενικό κλίμα χαρακτηρίζεται από έλλειψη ενέργειας και δράσης, πολύ έντονη συναισθηματικότητα και ευαισθησία. Είναι σα να τα δώσαμε όλα το προηγούμενο διάστημα και τώρα κλεινόμαστε στον εαυτό μας για να τα βγάλουμε πέρα με εμάς.

Απογοητεύσεις από μεταφορές και μετακινήσεις, θαλάσσια ταξίδια, διαστρεβλωμένη αλήθεια και η σκέψη μας σε σύγχυση είναι το αποτέλεσμα της τελευταίας έκλειψης.

Πολύ μεγάλη προσοχή τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί τις παρακάτω ημερομηνίες.

· Δίδυμοι 9,10 και 11 Ιουνίου

· Παρθένοι 11,12 και 13 Σεπτεμβρίου

· Τοξότες 10,11 και 12 Δεκεμβρίου

· Ιχθύες 9,10 και 11 Μαρτίου

Τα 12 ζώδια:

Κριός

Ο τρόπος που επικοινωνείτε με τους κοντινούς σας ανθρώπους παραμένει προβληματικός. Προσπαθείτε να καλύψετε τα νώτα σας, αλλά το ψέμα και η εξαπάτηση εξακολουθούν να παίζουν σημαντικό ρόλο. Θέλετε να κλειστείτε στο σπίτι σας και να ξεκουραστείτε από ότι σας έχει πιέσει τελευταία. Έντονα όνειρα και το υποσυνείδητο σε υπερδιέγερση. Μην πέσετε όμως στην παγίδα να ακολουθήσετε τα σημάδια που εσείς νομίζετε ότι είναι τα σωστά.

Mood of the Week: Το συναίσθημα μπλέκετε με την ψευδαίσθηση. Στην καλύτερη περίπτωση, εάν είστε καλλιτεχνική φύση να ξεσπάσετε αυτή την ενέργεια στα έργα σας. Διαφορετικά θα νιώσετε να πέφτετε χωρίς να ξέρετε που να την διοχετεύσετε. Μπορεί απλά να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και την ξεκούραση σας.

Ταύρος

Τα οικονομικά σας παραμένουν σε ανισορροπία. Ξοδεύετε περισσότερα απ’ όσο αντέχετε για να πετύχετε έναν στόχο σας ή μπορεί να θέλετε να εξυπηρετήσετε κάποιον φίλο σας. Νομίζετε ότι έτσι θα κλείσετε δικές σας πληγές και ανασφάλειες, αλλά δεν ισχύει. Στο φιλικό σας περιβάλλον και στις κοινωνικές ομάδες που συμμετέχετε θα πάρετε μία απογοήτευση καθώς θα νιώσετε ότι σας εξαπατούν.

Mood of the Week: Εάν περιμένετε περισσότερα έσοδα από την εργασία σας, ίσως και κάποιο μπόνους ή έναν στόχο που είχατε βάλει πρόσφατα χωρίς να τον εξετάσετε 100% θα απογοητευτείτε καθώς φαίνεται ότι δεν εκπληρώνονται τα πράγματα όπως θέλετε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βγείτε με φίλους και γνωστούς απλά για να περάσει ευχάριστα η ώρα σας.

Δίδυμος

Εξακολουθείτε να γυρίζετε γύρω από τον εαυτό σας και τα επαγγελματικά σας σχέδια. Προσπαθείτε πολύ σκληρά να πετύχετε την δημόσια εικόνα που θέλετε να σχηματίσουν οι άλλοι για εσάς και κάθε φορά που λέτε ‘Τώρα πλησιάζω’, κάτι γίνεται και σας τα ακυρώνει όλα. Μεγάλη προσοχή αυτές τις μέρες στην εργασία σας, μην ενθουσιαστείτε αμέσως μόλις κάποιος σας προσφέρει το όνειρο στο πιάτο.

Mood of the Week: Το θετικό των ημερών είναι ότι αν είχατε θέματα με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, σας δίνετε η δυνατότητα να το συζητήσετε και να σταματήσετε να στεναχωριέστε. Δεν θα είναι είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά θα σας δοθεί η ευκαιρία.

Καρκίνος

Εάν στοχεύετε να κλείσετε μία κρυφή συμφωνία ή μία κατάσταση πιο συναισθηματική σας έχει κάνει να αμφιταλαντεύεστε εάν είναι αληθινή ή όχι, να σας ενημερώσουμε ότι ακόμα δε θα πάρετε την ξεκάθαρη απάντηση που θέλετε. Ό,τι και αν έχετε στο μυαλό σας είτε αυτό αφορά τα συναισθηματικά σας είτε τα επαγγελματικά σας δεν είναι ακριβώς όπως φαίνεται. Είστε σε μία εσωτερική υπερδιέγερση και προσπαθείτε να αναλύσετε με τη σκέψη σας οποιοδήποτε συναίσθημα προκύψει.

Mood of the Week: Εάν θέλετε να κάνετε κάποιο ταξίδι αυτές τις μέρες να είστε πολύ καλά προετοιμασμένος και οπλισμένος με υπομονή. Μπορεί να χρειαστούν παραπάνω στάσεις από τις αναμενόμενες ή και ακόμα να αναβληθεί προσωρινά. Εάν παρακολουθείτε μαθήματα ή σεμινάρια, δε θα είναι εύκολο να συγκεντρωθείτε. Το μυαλό σας θα είναι ονειροπαρμένο.

Λέων

Οι φιλίες σας, τα σχέδια σας, και τα οικονομικά των συνεργατών και της σχέσης σας βάλλονται και σας συμπαρασέρνουν σε μία κατάσταση απογοήτευσης ή μπορεί βέβαια εσείς να επιλέξετε να εθελοτυφλείτε. Δεν είναι το διάστημα που θα βασιστείτε στους άλλους, παρά μόνο στον εαυτό σας, γιατί αλλιώς θα βγείτε εσείς οι χρεωμένοι.

Mood of the Week: Μέσα σε όλα αυτά τα στραβά, ευνοούνται τα σχέδια για ταξίδια που θέλατε να κάνετε και τα είχατε αναβάλλει. Προσοχή όμως μη βγείτε εντελώς εκτός προυπολογισμού. Είναι γνωστό ότι έχετε ανάγκη την καλοπέραση, απλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να υπερβάλλετε.

Παρθένος

Προβλήματα στην οικογένεια, στο σπίτι και στις στενές σχέσεις και συνεργασίες έρχονται για να σας αποσυντονίσουν. Νιώθετε ότι πατάτε σε ένα τεντωμένο σχοινί και με το παραμικρό μπορεί να πέσετε. Είναι απαγορευτική η εβδομάδα για να υπογράψετε νέες συνεργασίες και συμβόλαια γιατί θα βασίζονται σε λάθος κίνητρα και από τις δύο πλευρές.

Mood of the Week: Εάν θέλετε να κάνετε βήματα μπροστά πρέπει να ακούσετε μόνο τις δικές σας δυνάμεις. Μην αφήσετε τους άλλους να σας επηρεάσουν και να παρέμβουν στον προγραμματισμό και τη ζωή σας γιατί οι συμβουλές τους θα είναι λάθος.

Ζυγός

Η καθημερινότητα σας και προβληματάκια στην υγεία σας και τον εργασιακό σας χώρο σας προκαλούν έντονο άγχος. Προσπαθήστε να είστε νομότυποι, γιατί μπορεί μία κατάσταση να βγει εύκολα εκτός ελέγχου και να δημιουργηθούν προβλήματα από το πουθενά. Θα νιώσετε την ενέργεια σας να πέφτει και δε θα σας είναι εύκολο να συγκεντρωθείτε. Προσοχή σε ατυχήματα στον χώρο εργασίας σας.

Mood of the Week: Αυτή την εβδομάδα σας δίνετε η ευκαιρία να συζητήσετε με τον σύντροφο σας ή κάποιον συνεργάτη σας για διαφωνίες που είχατε το προηγούμενο διάστημα. Δε σημαίνει ότι θα λυθούν όλα, αλλά η συζήτηση θα σας φέρει πιο κοντά.

Σκορπιός

Έχετε μπει σε μία διαδικασία να ξοδεύετε περισσότερα από όσα θα έπρεπε για να περάσετε απλά καλά. Δεν είναι η περίοδος που μπορείτε να πάρετε οικονομικά ρίσκα, πόσο μάλλον να δανειστείτε. Επίσης, τα οικονομικά του συντρόφου σας μπορεί να υποφέρουν και οι κοινοί σας στόχοι δεν είναι εύκολο να επιτευχθούν. Εάν έχετε ξεκινήσει μία σχέση τώρα, θα δείτε ότι δεν είναι αυτό που πραγματικά θέλατε.

Mood of the Week: Νιώθετε ότι χάνετε το ενδιαφέρον σας στα αισθηματικά σας και στους στόχους που έχετε βάλει. Ευτυχώς, όμως αυτό θα κρατήσει λίγο και θα αρχίσετε και πάλι να πιστεύετε στον εαυτό σας. Είστε από τους σχετικά τυχερούς των ημερών.

Τοξότης

Οι εντάσεις, οι παρεξηγήσεις και τα νεύρα που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους είτε αυτοί είναι συνεργάτες είτε η σχέση σας έρχονται για να ξεσπάσουν μέσα στο σπίτι σας και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Ίσως μάθετε πράγματα που θα σας απογοητεύσουν και μπορεί να σχετίζονται με παλαιότερες οικογενειακές υποθέσεις.

Mood of the Week: Θέλετε να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας, αλλά νιώθετε ότι δεν έχετε την ενέργεια για τίποτα. Θέλετε απλά να μείνετε μέσα στο σπίτι χωρίς να σας απασχολεί τίποτα άλλο. Πολύ μεγάλη προσοχή σε ζημιές στο σπίτι και να κλειδώνετε πάντα πριν φύγετε.

Αιγόκερως

Το άγχος σας αφορά την καθημερινότητα σας αλλά και θέματα υγείας που σας απασχολούν. Νιώθετε ότι βγαίνετε εκτός προγράμματος γιατί σας αποδιοργανώνουν οι υποχρεώσεις και οι συνάδελφοι σας. Εάν είχατε κανονίσει κάποιο κοντινό ταξιδάκι είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους μπορεί να μην πραγματοποιηθεί ή να μη περάσετε τόσο καλά όσο θα περιμένατε. Πολύ μεγάλη προσοχή στην οδήγηση, αλλά και στον τρόπο που εκφράζεστε. Μπορεί να αποσπαστεί εύκολα η προσοχή σας και οι άλλοι να λαμβάνουν ως εριστικό τον τρόπο σας, δηλαδή το ότι απλά δε θέλετε να κάνετε καμία κουβέντα.

Mood of the Week: Θέματα ή πράγματα στο σπίτι που είχατε ξεχασμένα θα εμφανιστούν για να σαν κάνουν να αναπολήσετε καταστάσεις του παρελθόντος. Μπορεί να είναι ένα αναμνηστικό, μία φωτογραφία ή ακόμα και μία συζήτηση που θα επαναληφθεί μέσα στο σπίτι σας.

Υδροχόος

Οικονομικές ανασφάλειες σας κατακλύζουν και αυτό σας ρίχνει και τη διάθεση να βγείτε έξω και να περάσετε όμορφα, αλλά και την αυτοπεποίθηση σας. Στα συναισθηματικά σας φαίνεστε ανικανοποίητοι και θεωρείτε ότι ό,τι έχετε κάνει μέχρι στιγμής είναι μάταιο. Αυτό όμως που σίγουρα πρέπει να προσέξετε είναι τα οικονομικά και συναισθηματικά σας.

Mood of the Week: Αποφύγετε με κάθε τρόπο οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές και οτιδήποτε θα μπορούσε να αλλάξει την οικονομική σας κατάσταση. Μία λάθος κίνηση μπορεί να την πληρώσετε ακριβά παρακάτω και να απογοητευτείτε χωρίς να έχετε τη δυνατότητα να το αλλάξετε άμεσα.

Ιχθύς

Το σπίτι και η οικογένεια είτε ως κατοικία είτε ως συναισθηματική κάλυψη σας αναστατώνει. Θέλετε να κάνετε αλλαγές στο χώρο σας και να διώξετε προβλήματα και άγχος από παρελθοντικές αποφάσεις σας. Εάν είστε στη διαδικασία μετακόμισης θα δυσκολευτείτε να προσαρμοστείτε στο νέο περιβάλλον. Έχετε όμως την ευκαιρία να ξανασκεφτείτε και να προσεγγίσετε ξανά οικονομικές υποθέσεις που ήταν σε εκκρεμότητα σχετικές με το σπίτι και την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Mood of the Week: Είστε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα χωρίς όμως να έχετε την ενέργεια που απαιτεί η κάθε νέα αρχή. Η σκέψη σας παραμένει θολή και να ξέρετε ότι οποιαδήποτε αναβολή στα σχέδια σας αυτή την περίοδο θα οφείλεται και κατά ένα ποσοστό και στη δική σας αδράνεια.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΛΑΓΑΡΔΗ