Αρχική Ν. Κορινθίας O Σωτήρης Μουρίκης στο Γκάζι στην παρουσίαση από τον Πρωθυπουργό του σχεδίου...

O Σωτήρης Μουρίκης στο Γκάζι στην παρουσίαση από τον Πρωθυπουργό του σχεδίου της κυβέρνησης για την μετάβαση στην εποχή της ηλεκτροκίνησης

Σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Γκάζι, παρουσίασε το σχέδιο της Κυβέρνησης για τη μετάβαση της χώρας στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Σημειώνεται ότι ειδική αναφορά στη Μεγαλόπολη, καθώς και στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουνίου, κατά την εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα, την οποία ακολούθησε η υπογραφή της “Πράσινης Συμφωνίας”.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι “στο πλαίσιο της προσέλκυσης επενδύσεων στον κλάδο της ηλεκτροκίνησης θεσπίζονται κίνητρα για την εγκατάσταση παραγωγικών μονάδων στους νομούς της Δυτικής Μακεδονίας και της Αρκαδίας, όπου θα εξελίσσεται σταδιακά η απολιγνιτοποίηση, με σημαντική μείωση φόρων και άλλων βαρών”.

Όπως ανέφερε ο Κ. Μητσοτάκης, ειδικότερα, “μονάδες που θα εγκατασταθούν στους τόπους αυτούς θα έχουν μικρότερο φορολογικό συντελεστή κατά 5% και για 5 κερδοφόρες χρήσεις, μειωμένες εργοδοτικές εισφορές για κάθε νέα θέση εργασίας την οποία ιδρύουν, αυξημένους συντελεστές απόσβεσης παγίων και οι δαπάνες γι’ αυτά θα αφαιρούνται από τα ακαθάριστα έσοδά τους, προσαυξημένες μάλιστα κατά 15%”.

Image may contain: 5 people, motorcycle and outdoor
Προηγούμενο άρθροΤο costa Vasia στο Βραχάτι Κορινθίας No 1 προορισμός για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
Επόμενο άρθροSea & Sand : Ο απόλυτος προορισμός για το τριήμερο του Αγ.Πνεύματος – Απολυμάνσεις και σεβασμός στον πελάτη