Αρχική Ν. Κορινθίας Μ.Χατζής: Μου κάνει εντύπωση η αφέλεια και η κουτοπονηριά που αντιμετωπίζει ο...

Μ.Χατζής: Μου κάνει εντύπωση η αφέλεια και η κουτοπονηριά που αντιμετωπίζει ο Βασ. Νανόπουλος τους πολίτες

— ” Ο άρχοντας πρέπει να έχει κατά νου τρία πράγματα: ότι διοικεί Ανθρώπους, ότι πρέπει να διοικεί σύμφωνα με τους νόμους και ότι δεν θα διοικεί για πάντα”
(Αγάθων 450-400 π.Χ.)

=======//////////=======

— Με έκπληξη άκουσα, όσα ανεκδιήγητα ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Νανόπουλος σχετικά με τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς που ο ίδιος, άκουσον … άκουσον, “δημιούργησε” στον Δήμο Κορινθίων.
— Πυροσβεστικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν και στους Αγίους Θεοδώρους και στην Νεμέα και στον Φενεό, ακούσατε τους Δημάρχους των περιοχών αυτών να επαίρονται περί δημιουργίας των, γιατί άραγε;;; αναρωτηθήκατε;;;
— Λοιπόν όσα δήλωσε ο κ. Νανόπουλος αντικρούονται ένα προς ένα ως ψευδή, ανυπόστατα κι ως μη έχοντα την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα και μάλιστα αντικρούονται με επίσημα έγγραφα και σχετικές διατάξεις, κατά συνέπεια δεν χρειάζεται να επεκταθώ, όμως …..
— Όμως μου κάνει τρομερή εντύπωση η αφέλεια του, η κουτοπονηριά του και ο τρόπος που αντιμετωπίζει τους Δημότες, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους Δημοτικούς Υπαλλήλους και γενικά όσους συναναστρέφεται.
— Δεν είναι τόσο αδαείς και τόσο άσχετοι οι Δημότες, όσο νομίζει ο κ. Νανόπουλος, ώστε να τους περιπαίζει με σαθρές, έωλες και ψεύτικες αναφορές περί δήθεν “δημιουργιών” του.
— Σχετικά με τις επιχορηγήσεις των Εθελοντικών ομάδων και την κατανομή που έκανε, (σε εξόφληση προφανώς προεκλογικών “γραμματίων”), θα κριθεί ανάλογα την κατάλληλη στιγμή, όπως το ίδιο οι Παρατρεχάμενοι του και οι Αυλοκόλακες του, οι οποίοι είτε τον συμβουλεύουν εσφαλμένα, είτε δεν τολμούν να του φέρουν την παραμικρή αντίρρηση, οχυρωμένοι πίσω από τις θέσεις που πρόσκαιρα κι ευτυχώς για τον Κορινθιακό λαό όχι για πολύ, κατέχουν.
— Αλήθεια σε εφαρμογή κι εκτέλεση του νέου Νόμου 4662/2020 περί πολιτικής προστασίας έχει πράξει το παραμικρό;;; αλλά τούτο γι’αυτόν είναι δευτερεύον, αντίθετα τον ενδιέφερε να περιφερόταν στο Σοφικό με σκοπό την ανεύρεση χώρου για Πυροσβεστικό Σταθμό, (Την διαφορά με το Κλιμάκιο την γνωρίζει ή θα πρέπει να του την μάθει ο “Μελετών Και Προγραμματισμού” ;;;), αγνοώντας επιδεικτικά την αγορά του πλέον κατάλληλου ακινήτου, στην οποία αγορά είχε προβεί η Προηγούμενη Δημοτική Αρχή με την προτροπή και την σύμφωνη γνώμη του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος, μάλιστα οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου έχουν εκδώσει την οικοδομική άδεια για την ανέγερση του Διοικητηρίου και μιλάμε για ένα κτήριο σύγχρονο με τις απαραίτητες προδιαγραφές, όπου θα στεγαζόταν και η Εθελοντική Ομάδα Δασοπυρόσβεσης Σοφικού.
— Αναφορικά με τις αποφάσεις των Συλλογικών οργάνων του Δήμου έχει υποχρέωση να τηρήσει στο ακέραιο την ισχύουσα νομοθεσία, ώστε να διασφαλιστεί απολύτως η νομιμότητα την οποία ο ίδιος με τις ενέργειες του μέχρι σήμερα δείχνει να μην σέβεται και τούτο διότι η έπαρση του, τον έχει “τυφλώσει” και λέω, ότι πρέπει να τηρηθεί η νομιμότητα διότι έτσι όπως κινείται η διαδικασία θα βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων.
— Κατά τα λοιπά τόσο η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου κατά την κρίσιμη πυροσβεστική περίοδο, όσο και η Εθελοντική του Σοφικού, το έργο της οποίας ο κ. Νανόπουλος απαξίωσε και απαξιώνει, όλο τον χρόνο, βρίσκονται στην κυριολεξία στο “πόδι” έτοιμες για κάθε αυτοθυσία, ….. δεν περίμεναν με άλλα λόγια, την εμφάνιση του για να δραστηριοποιηθούν.

********************************