Αρχική Ν. Κορινθίας Xάθηκε η μπάλα; Ο Νανόπουλος επιτρέπει στον Μπίτζιο να κάνει αναρτήσεις για...

Xάθηκε η μπάλα; Ο Νανόπουλος επιτρέπει στον Μπίτζιο να κάνει αναρτήσεις για νέο κέντρο μεταναστών στον Κουταλά

Το γεγονός ότι μέσα στο Μέγαρο της Κολιάτσου έχει χαθεί η μπάλα και οι ισορροπίες πλέον κινούνται επικίνδυνα είναι μία αλήθεια που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Αλλά αυτό που έγινε χθες το βράδυ περνάει κάθε φαντασία συνεργασίας και επαφής μεταξύ του Δημάρχου και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας.

Ο Δημήτρης Μπίτζιος με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook διερωτάται για την δημιουργία νέου κέντρου μεταναστών στον Κουταλά, γνωστών συμφερόντων από το πρόσφατο παρελθόν. Προφανώς ο Δ.Μπίτζιος μιλάει για κάποιους επιχειρηματίες που θέλουν να κατασκευάσουν; να οικοδομήσουν; να στήσουν οι ίδιοι κέντρο μεταναστών στον Κουταλά; Ιδιώτη εννοεί ο Μπίτζιος ή αυτοδιοικητικό; (μιλάς με γρίφους γέροντα)

Και αντί ο Δημήτρης Μπίτζιος να ασχολείται με τα σκουπίδια που φτάνουν και από όμορους δήμους στο Χιλιομόδι και έχουν πνίξει το χωριό ασχολείται με φαντάσματα για άλλη μια φορά. Πρόσφατο παράδειγμα και η δημοσίευσή του ότι μετά από ένα χρόνο πήγε να μαζέψει στην Αρχαία Κόρινθο τα σκουπίδια που υπήρχαν από την εποχή του Πνευματικού.

Και ενώ αυτά τα γράφει ένα από τα πιο κοντινά πρόσωπα στον Βασίλη Νανόπουλο, ο Δήμαρχος σιγή ιχθύος. Λες και αφορούν άλλο Δήμο, άλλη κοινότητα, άλλο νομό, άλλη χώρα. Καμία ελπίδα να βάλει ένα φραγμό και ένα όριο στα γραφόμενα του Μπίτζιου που τον θυμόμαστε στην πρώτη γραμμή με τα απορριματοφόρα στο Χιλιομόδι να προσπαθεί να τους κλείσει τον δρόμο, ενώ τώρα στρώνει και ροδοπέταλα.

Κύριε Μπίτζιο τι σας κάνει να πιστεύετε ότι ένα κέντρο μεταναστών στήνεται χωρίς να το αποφασίσει η κυβέρνηση, οι βουλευτές, ο Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος; Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι οι εμμονές σας με συγκεκριμένους ανθρώπους του παρελθόντος δεν είναι τα φαντάσματα που σας καταδιώκουν; Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι ο κόσμος δεν βλέπει ότι επί αντιδημαρχίας σας το Χιλιομόδι έχει γίνει πηγή μικροβίων;

Κύριε Νανόπουλε πόσο ακόμη θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση; Για πόσο ακόμη οποιοσδήποτε συνεργάτης σας θα γράφει ότι θέλει, όποτε το θέλει και χωρίς κανένα κόστος για τα γραφόμενά του; Πότε όλοι αυτοί θα σταματήσουν τα ψέμματα και την παραφιλολογία; Τι λόγους έχει ο αντιδήμαρχός σας να ξεσηκώνει και να τρομάζει τον κόσμο;