Αρχική Eπικαιρότητα Επίθεση με βιτριόλι: Τι λέει ο δικηγόρος της 34χρονης για την άρση...

Επίθεση με βιτριόλι: Τι λέει ο δικηγόρος της 34χρονης για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και τον «κύκλο υπόπτων»

Διέψευσε ότι υπάρχει κύκλος υπόπτων για την επίθεση με βιτριόλι ο δικηγόρος της 34χρονης, που δέχθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες επίθεση με βιτριόλι, την ώρα που έφτανε στη δουλειά της, στην Καλλιθέα.

Όπως είπε ο Απόστολος Λύτρας μιλώντας στον Αντέννα, οι ελπίδες για ταυτοποίηση της δράστιδας στηρίζονται στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

«Αυτά που ακούω για ύποπτους, δεν το γνωρίζω», ξεκαθάρισε, σημειώνοντας ότι η 34χρονη «συναντήθηκε για περίπου 5 λεπτά την Κυριακή, το υπόλοιπο για φωτογραφίες δεν το γνωρίζω».

Όσο αφορά στην κατάσταση της ίδιας της γυναίκας, είπε πως «δεν έχει αλλάξει κάτι, κι εκείνη θέλει όσο το δυνατό γρηγορότερα να βρεθεί ο δράστης»

«Η κατάστασή της παραμένει σοβαρή», δήλωσε σχετικά με την υγεία της, προσθέτοντας ότι, αυτή την εβδομάδα θα γίνει κι άλλο χειρουργείο.

«Από εκεί και πέρα, το 93% του προσώπου της έχει καεί, όπως και το 20% του σώματός της», συμπλήρωσε ο δικηγόρος και είπε σχετικά με τη συμβολή του θύματος στις έρευνες για τη δράστιδα ότι, «αυτά που έλεγε από την πρώτη στιγμή, ότι δεν είχε κανέναν στο μυαλό της, αυτά συνεχίζει να λέει»

«Αυτό που πρέπει κάποια στιγμή να δούμε είναι αν υπάρχει κάποιος ηθικός αυτουργός», κατέληξε ο Απόστολος Λύτρας.