Αρχική Περ. Πελοποννήσου Ένας χρόνος από τη μεγάλη νίκη του Παναγιώτη Νικά!

Ένας χρόνος από τη μεγάλη νίκη του Παναγιώτη Νικά!

Σήμερα, Τρίτη 2 Ιουνίου, συμπληρώνεται ένας χρόνος από τις περυσινές περιφερειακές εκλογές στις οποίες η “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο” υπό τον νυν περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα διεκδίκησε και με την ψήφο των πολιτών πέτυχε να αλλάξει σελίδα η Περιφέρεια.

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας σημείωσε:

“Θα τηρήσουμε στο ακέραιο τις προεκλογικές μας υποσχέσεις. Θα αγωνιστούμε ώστε να φανούμε αντάξιοι της ψήφου των πολιτών και θα συνδέσουμε την παρουσία μας με έργα, όπως επίσης και με σοβαρότητα, συνεργασία και ηπιότητα”.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη του δήλωση, ως νέος περιφερειάρχης, ο Π. Νίκας, αφού ευχαρίστησε όλους όσοι τον ψήφισαν, είχε σημειώσει -μεταξύ άλλων- πέρυσι τον Ιούνιο ότι η προσπάθεια της υπ’ αυτόν νέας περιφερειακής αρχής “θα βασίζεται στη συνεργασία, στη συναντίληψη και την εύρεση του κοινού τόπου, ώστε να επιλύσουμε τα μεγάλα προβλήματα” για να προσθέσει:

“Θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη σας. Την αγάπη σας θα την ανταποδώσω. Θα επιστραφεί με έργα, με εργατικότητα, με διαφάνεια και με ταπεινότητα. Η νίκη μας είναι νίκη για όλη την Πελοπόννησο”.