Αρχική Eπικαιρότητα Tο ωκεανογραφικό σκάφος «ΑΙΓΑΙΟ» επισκέφτηκε ο κ. Χρίστος Δήμας

Tο ωκεανογραφικό σκάφος «ΑΙΓΑΙΟ» επισκέφτηκε ο κ. Χρίστος Δήμας

Tο ωκεανογραφικό σκάφος «ΑΙΓΑΙΟ» του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών ΕΛΚΕΘΕ επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Έρευνας & Τεχνολογίας Χρίστος Δήμας. Κατά την επίσκεψη του ο Κορίνθιος βουλευτής ανέφερε:

“Επισκέφθηκα το ωκεανογραφικό σκάφος «ΑΙΓΑΙΟ» του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών ΕΛΚΕΘΕ Hellenic Centre for Marine Research – HCMR το οποίο πραγματοποιεί αξιοθαύμαστη ερευνητική-περιβαλλοντική -και όχι μόνο- μελέτη στα Ελληνικά ύδατα αλλά και πέρα απο αυτά.

Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων αποδεικνύει έμπρακτα την πρόθεση να επενδύσουμε στην έρευνα στην χώρα με την συμφωνία που υπογράψαμε με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για την αγορά ενός νέου ωκεανογραφικού σκάφους με πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο το ΕΛΚΕΘΕ ως σημείο αναφοράς στην μελέτη του Θαλάσσιου περιβάλλοντος στην νοτιανατολική Ευρώπη.

Συγχαρητήρια σε όλο το Ναυτικο και επιστημονικό προσωπικό για την εξαιρετική τους δουλεια και τους ευχαριστώ για την φιλοξενία.”

Προηγούμενο άρθρο“Πάρε θέση”: Νέο τρόπο επικοινωνίας με τον δημότη εγκαινιάζει ο Κώστας Τζιούμης – Αυτή την Κυριακή στο Facebook!
Επόμενο άρθροΜόλις δύο νέα κρούσματα και κανένας θανάτος – 13 οι διασωληνωμένοι