Αρχική Περ. Πελοποννήσου Ο Νίκας έργα.. ο Τατούλης νέυρα!

Ο Νίκας έργα.. ο Τατούλης νέυρα!

Η νευρικότητα που υπάρχει στον Π.Τατούλη και στο επιτελείο του όσο ο Νικας ανακοινώνει έργα είναι παραπάνω από έκδηλη το τελευταίο διάστημα, με έκπληξη παρακολουθούμε τα απανωτά δελτία τύπου της Παράταξης Νέα Πελοπόννησος, με αποτέλεσμα να καταλήγουμε στα παράκτω συμπεράσματα.

Όσο πιο πολλά έργα τόσο πιο πολλά νεύρα..

Ευτυχ’ως. βέβαια, για την Πελοπόννησο και ειδικά για την Κορίνθια τα έργα είναι πολλά για τους μόλις 9 μήνες που διοικεί.

Ο Πρώην Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης φαίνεται να έχει χάσει την ψυχραιμία του και να υποκύπτει σε απανωτά λάθη τόσο επι της ουσίας όσο και επικοινωνιακά.

Δυστυχώς, γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες απανωτών δελτίων τύπου από τον κο. Τατούλη που ο αποκλειστικός σκοπός τους, όπως όλα δείχνουν, είναι η πολιτική επιβίωση του ίδιου χωρις να υπάρχει έστω και μια ουσιαστικη προταση για τη βελτίωση της ζωης των Πελοποννησίων..

Δυστυχώς, όμως για αυτόν όσες ύβρεις και να εξαπολύσει κατά πάντων, όσα έργα και να πει ότι είναι δικά του, το αποτέλεσμα παραμένει το ιδιο. Αποτέλεσμα που δυστυχώς για την Πελοπόννησο φέρει μια 10ετη θητεία με καθαρά αρνητικό πρόσημο. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τις ψήφους των Πελοποννησίων να τον “τιμήσουν” με την Δεύτερη θέση στις εκλογές και από τη θέση του Περιφερειάρχη να αναλάβει τη θέση ενός Περιφερειακού Συμβούλου!

Οφείλει λοιπόν να το σεβαστεί και να πράξει τα δέοντα τιμώντας τους ανθρώπους που τον στήριξαν, κινούμενος πάντα προς όφελος των Πελοποννησίων και όχι του εαυτού του και της πολιτικής του επιβίωσης. Δυστυχώς όμως κάτι τέτοιο δε βλέπουμε να συμβαίνει καθώς η απεριόριστη αλαζονεία που πηγάζει από τα δελτία τύπου του καθώς και οι αμετροεπείς και πολλές φορές απρεπείς χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιεί σίγουρα δε συνάδουν με την εικόνα που θα ήθελαν να δουν οι ψηφοφόροι του τους οποίους δεν τιμά καθόλου με τη στάση του!