Αρχική Eπικαιρότητα «Πως ξυπνάω τον τυφλό και κωφό σκύλο μου για να μην τρομάξει»...

«Πως ξυπνάω τον τυφλό και κωφό σκύλο μου για να μην τρομάξει» – Το βίντεο με τις 50 εκατομμύρια προβολές

Κωφός σκύλος: Ένας σκύλος που είναι κωφός και αντιμετωπίζει προβλήματα οράσεως έγινε viral στο χώρο του διαδικτύου. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το βίντεο που ανάρτησε, ο ιδιοκτήτης του. Πρόκειται για τον Aiden Michael Mann. Ο ιδιοκτήτης της Plum, που είναι ένας σκύλος δέκα μηνών ξυπνά κάθε πρωί, με τη βοήθεια του αφεντικού της, ο οποίος το κάνει με τον πιο γλυκό τρόπο.

Κωφός σκύλος: Ακολουθεί το σχετικό βίντεο
Στο βίντεο, βλέπουμε τον Aiden να τη φυσάει απαλά μέχρι να ξυπνήσει. Μπορεί στην αρχή η σκυλίτσα να τινάζεται ξαφνιασμένη, όταν όμως νιώθει τα χάδια του ιδιοκτήτη της, ηρεμεί αμέσως! «Πήρα την Plum τον Ιούλιο του 2019, ήταν έξι μηνών και το πιο γλυκό κουτάβι. Ήταν η πιο απλή απόφαση που έχω πάρει ποτέ, αξίζει ένα σπίτι όπου την αγαπούν και μια ευτυχισμένη ζωή» είπε ο ίδιος μιλώντας στο Bored Panda.

Όταν ο Aiden δημοσίευσε το βίντεο στη σελίδα του στο Tik Tok δε φανταζόταν ότι σε λίγες μέρες θα είχε ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια like και τις 50 εκατομμύρια προβολές!

Κωφός σκύλος: Τι ανέφερε ο ιδιοκτήτης της Plum

«Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα συγκέντρωνε τόσα views. Ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα, όταν τσέκαρα το Tik Tok και είδα ότι το βίντεο είχε γίνει viral» είπε ο ίδιος.

«Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν να μάθει να επικοινωνεί μαζί μου. Της πήρε λίγο καιρό να μάθει το σπίτι» πρόσθεσε ο Aiden μιλώντας στο Bored Panda. Ο ίδιος μάλιστα, ο οποίος έχει ακόμα μια σκυλίτσα στο σπίτι, τη Λόλα. Στις δυο σκυλίτσες μάλιστα έχει δημιουργήσει το δικό τους προφίλ στο Instagram, το οποίο μετρά πάνω από 10 χιλιάδες followers! Πρόσφατα, μάλιστα προστέθηκε ακόμα ένα σκυλάκι στην οικογένεια!