Αρχική Ν. Κορινθίας Αυτή είναι η επικίνδυνη χωματερή στο Χιλιομόδι-Δίπλα στο ρέμα ογκώδη αντικείμενα που...

Αυτή είναι η επικίνδυνη χωματερή στο Χιλιομόδι-Δίπλα στο ρέμα ογκώδη αντικείμενα που σε μία δυνατή βροχή θα πλημμυρίσουν το χωριό και την Κόρινθο (βιντεο, φωτο)

Ευχόμαστε να μην γίνουμε προάγγελοι κακών γεγονότων αλλά αν δεν υπάρξει μία λύση ακόμη και αύριο το πρωί θα πνιγεί το Χιλιομόδι, ο Σολομός και η Κόρινθος από τα ορμητικά νερά που θα ξεχειλίσουν από τα φραγμένα ρέματα.

Για την ιστορία κύριε Αντιδήμαρχε Μπίτζιο και κύριε Δήμαρχε Νανόπουλε ευελπιστώ ότι τις παρακάτω εικόνες τις έχετε δει και τις βλέπετε κάθε μέρα. Ειδικά εσείς Αντιδήμαρχε που είστε και λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να τραβήξετε και ένα βίντεο αύριο το πρωί (λίγο με νοιάζει αν θα με καθυβρίζετε πάλι) και να δείξετε στους πολίτες που σας ψήφισαν την επικίνδυνη κατάσταση που έχετε δημιουργήσει στην παράνομη χωματερή του Χιλιομοδίου. Ογκώδη αντικείμενα και κάθε λογής σκουπίδια έχουν συσσωρευτεί δίπλα στο ρέμα. Αυτό το ρέμα αν όλα αυτά τα σκουπίδια παρασυρθούν από μία δυνατή βροχή θα πνίξουν την μισή Κορινθία. Οι κάτοικοι είναι σε απόγνωση και από την μόλυνση αφού σε απόσταση αναπνοής υπάρχουν οι περιουσίες τους και τα κτήματά τους που πηγαίνουν κάθε μέρα αλλά και σε μικρή απόσταση 500 μέτρων υπάρχουν και κατοικίες.

Μην κουνάτε λοιπόν το δάχτυλο στους δημοσιογράφους και κοιτάξτε την δουλειά σας, απομακρύνετε άμεσα από το σημείο αυτούς τους τόνους σκουπιδιών που θα γίνουν αιτία για αρρώστιες και πλημμύρες.

Το βίντεο και οι φωτογραφίες είναι του Σταύρου Γεώργαρη από το Χιλιομόδι που θέλω να τον ευχαριστήσω για το δύσκολο έργο στο επικίνδυνο πραγματικά σημείο.

Παντού μπροστά μας ένα στρώμα !!! Του Πνευματικού θα είναι κι αυτό !!!

Σ.Μπαλή