Αρχική Ν. Κορινθίας Δ.Μπίτζιος :Στον στενό πυρήνα του Δημάρχου ο Αντιδήμαρχος που μιλάει μόνο με...

Δ.Μπίτζιος :Στον στενό πυρήνα του Δημάρχου ο Αντιδήμαρχος που μιλάει μόνο με ύβρεις !!!

Χιλιομοδιώτης στην καταγωγή με γνώσεις που υπολογίζουμε ότι είναι πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ο Δημήτρης Μπίτζιος έχει καταφέρει να συγκεντρώσει εκείνη την μερίδα των περιθωριακών ανθρώπων της κοινωνίας και να τους εκμεταλλεύεται από τις θέσεις που καταλαμβάνει.

Το επάγγελμα που τον γνωρίσαμε εμείς να εξασκεί την περίοδο που ήταν εκλεγμένος με τον Αλέξανδρο Πνευματικό ήταν μία (μισή για την ακρίβεια) καφετέρια στο Χιλιομόδι. Η καφετέρια δεν πήγανε καλά και έτσι με τα νέα του αξιώματα στο Επιμελητήριο και στο Δήμο Κορινθίων θεώρησε και καλό να την κλείσει αφού πλέον ανήκει στην κατηγορία των ανιδιοτελών πολιτών που ασχολούνται ενεργά με την πολιτική.

Η αρχή έγινε με την εκλογή του στο Επιμελητήριο με τον Δημήτρη Ραψωματιώτη που σε μία νύχτα τον παράτησε και έτρεξε στον συνδυασμό του Π.Πιτσάκη για να αναλάβει τις επιχειρήσεις. Αυτός που έκλεισε την δική του θα συμβουλεύει τους Κορίνθιους επιχειρηματίες πως θα κρατήσουν ανοιχτές τις δικές τους. Ποτέ δεν κατάλαβα Πρόεδρε την θέση που του δώσατε…..

Η συνέχεια γνωστή με την εκλογή του στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του Βασίλη Νανόπουλου και η αντιδημαρχία καθαριότητας είναι θέμα χρόνου διότι αποτελεί τον άνεργο και ανεπάγγελτο του Δήμου Κορινθίων που θα πρέπει να του δοθεί μισθός. Ανιδιοτέλεια και εδώ για τους πολίτες η καθημερινή του εργασία, το πολύ πρωινό του ξύπνημα και οι συνεχείς υποχρεώσεις του σε ένα νευραλγικό πόστο…. (καθαριότητα, σκουπίδια, χωματερές)

Που μπορεί η πλειοψηφία των πολιτών να αποστρέφεται τις ύβρεις, τους αμόρφωτους και τους άξεστους, υπάρχει όμως και εκείνη η μερίδα που τον θεωρεί όμοιό τους και τον ψηφίζει. Και επειδή πάντα στις κοινωνίες των ανθρώπων θα υπάρχουν και αυτοί αυτό που απαιτούμε ως “υγιείς” στον νου και στην γνώση πολίτες αυτού του Δήμου είναι να δηλώσει δημόσια ο Δήμαρχος Κορινθίων ότι δεν συμμερίζεται τον τρόπο λειτουργίας του Δημήτρη Μπίτζιου όπου “ανώνυμα” βρίζει (εγώ μιλάω πάντα με ονοματεπώνυμο κύριε Μπίτζιο) και εξαπολύει βωμολοχείες. Θα συμφωνήσω πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος που έμαθε να μιλάει αλλά για να τον βάλετε εκεί που τον βάλατε θα πρέπει να ακολουθεί την δική σας ευγενική συμπεριφορά. Ισως κάποια μαθήματα, κύριε Νανόπουλε και κύριε Πιτσάκη και κάποια σεμινάρια συμπεριφοράς, αξιών και ηθικής δεν θα ήταν τελείως άχρηστα στον πιο κοντινό σας άνθρωπο !!! Είναι γραμμάτια όλα αυτά και κάποια στιγμή καλούμαστε να τα πληρώσουμε !!

Σ.Μπαλή