Αρχική Ν. Κορινθίας Xρυσή διάκριση για τον Ομιλο Πιέτρη

Xρυσή διάκριση για τον Ομιλο Πιέτρη

XΡΥΣΗ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΠΙΕΤΡΗΣ

 ” Χρυσό Βραβείο Αυθεντική Γεύση της Ελλάδος 2020 και 2021 ”

Μία σπάνια και σπουδαία διάκριση έλαβε ο Όμιλος Πιέτρης κερδίζοντας πιστοποίηση με το ” Χρυσό Βραβείο Αυθεντική Γεύση της Ελλάδος 2020 και 2021 ” “AUTHENTIC TASTE OF GREECE 2020 -2021 – GOLD AWARD” που τον καθιερώνουν ως πρέσβη της αυθεντικής Ελληνικής γεύσης παγκοσμίως.

Χρυσό Βραβείο Αυθεντική Γεύση Ελλάδος

Η πιστοποίηση έγινε από τον οργανισμό Greek Taste Beyond Borders® GTBB που κυριαρχεί στην προώθηση της ελληνικής γεύσης και γαστρονομίας σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους branding και την πιο αποτελεσματική επιχειρηματική πλατφόρμα δικτύωσης για την Ελλάδα και την παγκόσμια εκπροσώπησή της. Τα διάσημα βραβεία που αναφέρονται ως «top honors» από την GTBB διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο και απονέμονται αποκλειστικά σε κορυφαίες ελληνικές μάρκες για τα άριστα ποιοτικά τους πρότυπα και τη συμμόρφωσή τους με τις βασικές αξίες.

Η διαδικασία πιστοποίησης υλοποιήθηκε με το Πρωτότυπο GTBB, το οποίο υιοθετεί μια πολιτική συγκεκριμένου πρωτοκόλλου και μια εκσυγχρονισμένη μέθοδο αξιολόγησης, που πραγματοποιήθηκε από την επιτροπή εμπειρογνωμόνων GTBB σχετικά με τα πρότυπα ποιότητας και γεύσης υψηλής αξίας.

Είναι η κορυφαία στιγμή μίας πορείας 25 χρόνων για τον Όμιλο Πιέτρη, που επενδύει διαρκώς στην ποιότητα, την καινοτομία, το ανθρώπινο δυναμικό τους αλλά κυρίως στην παράδοση και την αξία της Ελληνικής και Μεσογειακής κουζίνας.

Οι Pietris Catering και Hellenic Bakery, είναι πλέον επίσημα πρέσβεις της Ελληνικής γαστρονομίας σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα κατατάσσονται στις κορυφαίες Ελληνικές εταιρείες στην εστίαση και την αρτοποιία.

Σήμερα, ο όμιλος εταιρειών Pietris περιλαμβάνει: Pietris Catering, Hellenic Bakery, Castelo Hall, Iasis, κατάστημα Pietris Bakery store in Long Beach στην Αμερική, 45 σημεία πώλησης στην Ελλάδα, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εστίασης σε μεγάλες μονάδες (νοσοκομεία, Κέντρα μεταναστών, σχολεία κλπ. ), (Ατομικά, εταιρείες καντίνας, όπως MOTOR-OIL κ.α. ), καθώς και λειτουργεί εστιατόρια πανεπιστημιακών ή συναφών ιδρυμάτων, όπως το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών κ.α.

Ο Όμιλος ΠΙΕΤΡΗΣ θα συμμετάσχει στο ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο Greek Taste Beyond Borders ® GTBB – Πρέσβεις της ΓΕΥΣΗΣ ® Global Conference στην Αθήνα, μεταξύ άλλων πιστοποιημένων brands από τον οργανισμό GTBB. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου 2020 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του GNTO και της πόλης των Αθηνών.

Προηγούμενο άρθροΜε 14 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Κορινθίων
Επόμενο άρθροΑυτές είναι οι επιχειρήσεις που θα παραμείνουν κλειστές μέχρι 31 Μαΐου