Αρχική Ν. Μεσσηνίας Η εξωτική Καλαμάτα με τη βραβευμένη παραλία από ψηλά (video)

Η εξωτική Καλαμάτα με τη βραβευμένη παραλία από ψηλά (video)

Καλαμάτα η πιο όμορφη πόλη της Πελοποννήσου και μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας.

Μια μεγαλούπολη “εξωτική” θα μπορούσε να πει κάποιος αφου δεν είναι και συνηθισμένο πράγμα το παραλιακό μέτωπο μιας τόσο μεγάλης πόλης να είναι βραβευμένο για ακόμη μια χρονιά με γαλάζια σημαία. Η Καλαμάτα και η Μεσσηνία γενικότερα θεωρούνται οι ανερχόμενες δυνάμεις του Ελληνικού τουρισμού.

Ο νέος υπερσύγχρονος αυτοκινητόδρομος που έχει κατασκευαστεί φέρνει την πόλη της Καλαμάτας σε χρονική απόσταση μόλις 2,5 ωρών από την Αθήνα.

Αυτό που θα συναντήσετε πρώτα φτάνοντας στην Καλαμάτα λίγα χλμ προτού μπείτε στον περιφερειακό της πόλης είναι η εντυπωσιακή γέφυρα της Τσακώνας. Ένα θαύμα μηχανικής που αποτελεί και το σήμα κατατεθέν του νέου αυτοκινητόδρομου.

Στην πόλη της Καλαμάτας πέρα από το μπάνιο σας σε μια πραγματικά εκπληκτική παραλία θα περάσετε και πολύ όμορφες στιγμές τόσο στα τοπικά ταβερνάκια όσο και στα νυχτερινά μπαράκια που σφίζουν από ζωή.

Η Μεσσηνία σας περιμένει για να σας καταπλήξει με τις ομορφιές της και τα αξιοθέατα της. Στούπα, Καρδαμίλη, Αρχαία Μεσσήνη, Κορώνη, Μεθώνη και Βοϊδοκοιλια είναι μόνο λίγοι από τους προορισμούς που σας προτείνουμε και που σύντομα θα δείτε μέσα από το κανάλι μας.

Δείτε την Καλαμάτα από ψηλά με το drone της ομάδας του Up Stories: