Αρχική Ν. Κορινθίας Kόρινθος: Ανοίγει η εστίαση στην πιο βρώμικη πόλη – Καταγγελία !!

Kόρινθος: Ανοίγει η εστίαση στην πιο βρώμικη πόλη – Καταγγελία !!

Μετά από 75 ολόκληρες μέρες ανοίγουν αύριο 25 Μαίου οι επιχειρήσεις εστίασης όλης της χώρας και της Κορίνθου. Ενας πολυπληγής κλάδος που η έλευση της καραντίνας ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει ο Δήμαρχος της πόλης και οι υπηρεσίες του για τα καταστήματα αυτά αλλά και για όλες τις επιχειρήσεις, ήταν να καθαρίζονται οι δρόμοι και οι πεζόδρομοι. Αντ΄αυτού φωτογραφίζεται επιμελώς στις παραλίες με μηχάνημα που νοίκιασε πανάκριβα από την Πιερία για να μαζέψει μέχρι και το χαλίκι.

Πραγματικά και ασχέτως πολιτικών πεποιθήσεων δεν θυμάμαι ποτέ τόση αδιαφορία στις υπηρεσίες του Δήμου για τους πολίτες και τους επαγγελματίες. Ισως και κάπου εκεί να κρύβεται το λάθος. Στο Μέγαρο της Κολιάτσου μάλλον δεν έχουν καταλάβει πόσο γρήγορα έχει κυλήσει ο πρώτος χρόνος λαθών, απραξίας και αδιαφορίας. Το ποτάμι για τους Κορίνθιους δεν γυρίζει εύκολα πίσω …….

Δείτε τι έγραψε σχετικά ένας επαγγελματίας της εστίασης που είναι στο κέντρο της πόλης : (για ευνόητους λόγους δεν βάζω το ονοματεπώνυμό του)

Καλή επανεκκίνηση από εμάς, είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε !!!

Σ.Μπαλή