Αρχική Ν. Κορινθίας Αποκλειστική συνέντευξη στην Σ.Μπαλή του Γ.Γκότση δικηγόρο του G.K που παρέσυρε και...

Αποκλειστική συνέντευξη στην Σ.Μπαλή του Γ.Γκότση δικηγόρο του G.K που παρέσυρε και σκότωσε τον 14χρονο στα Εξαμίλια

Fake news χαρακτήρισε ο δικηγόρος κύριος Γιώργος Γκότσης στην Σοφία Μπαλή τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η οικογένεια του πελάτη του προκάλεσε επεισόδια στην οικογένεια του 14χρονου θύματος στα Εξαμίλια. Μάλιστα όπως μας είπε στην συνέντευξή του εξεπλάγην τόσο ο ίδιος όσο και ο συνήγορος υπεράσπισης.

Στην συνέχεια της συζήτησης δεν θα μπορούσα να μην τον ρωτήσω και για τον πελάτη του που έχει ήδη προφυλακιστεί και περιμένει την αίτηση αποφυλάκισής του λόγω προβλημάτων υγείας. Ο G.K έχει αυξημένη αναπηρία τόση ώστε να είναι αναγκαία η αποφυλάκισή του όπως μας είπε ο συνήγορός του.

Ο κύριος Γκότσης αναφέρθηκε και στο προφίλ της οικογένειας αναφέροντάς μας ότι παιδί της οικογένειας του G.K εγκαταλείφθηκε πριν από 11 χρόνια σε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να υπάρχει έκτοτε μόνιμη αναπηρία. Ο ίδιος ο δράστης δηλώνει συντετριμένος με τον πόνο που προκάλεσε στην οικογένεια του θύματος ενώ στις επαφές με τον δικηγόρο του είναι ακόμη σοκαρισμένος και δείχνει να μην έχει ακόμη αντιληφθεί από το σοκ που έχει υποστεί, το γεγονός ότι αφαίρεσε την ζωή ενός 14χρονου παιδιού.

Σ.Μπαλή