Αρχική Eπικαιρότητα Παιδόφιλος παρέσυρε ανήλικα αδέλφια στα Μέγαρα – Σώθηκαν από γείτονα

Παιδόφιλος παρέσυρε ανήλικα αδέλφια στα Μέγαρα – Σώθηκαν από γείτονα

Το δέλεαρ για τα δυο αδέρφια ήταν τα χρήματα… Ο σκοπός όμως του ηλικιωμένου στα Μέγαρα φαίνεται ότι ήταν αρρωστημένος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του astinomiko.gr, όλα έγιναν την περασμένη Τρίτη όταν ο 82χρονος φώναξε τα δυο ανήλικα παιδιά να μπουν στο σπίτι του «για να τους δώσει δέκα, είκοσι ευρώ». Τα δυο ανυποψίαστα αδέρφια πέρασαν το κατώφλι χωρίς να ξέρουν τι τα περιμένει…

Εκείνη τη στιγμή, ένας γείτονας που είδε τα δυο παιδιά να μπαίνουν στο σπίτι του 82χρονου δεν δίστασε ούτε στιγμή να καλέσει την αστυνομία καθώς γνώριζε το παρελθόν του. Σύμφωνα με την προανάκριση, ο 82χρονος έμεινε για λίγα λεπτά με τον 11χρονο και την 7χρονη και κάποια στιγμή κατέβασε το παντελόνι του, δείχνοντας τους τα γεννητικά του όργανα.

Τα δυο παιδιά «πάγωσαν» από το θέαμα χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν. Πριν όμως η κατάσταση εξελιχθεί ακόμα χειρότερα, έφτασε στην περιοχή των Μεγάρων ένα περιπολικό της αστυνομίας που είχε ειδοποιηθεί και συνέλαβε τον ηλικιωμένο ο οποίος δεν πρόλαβε να ικανοποιήσει τις «αρρωστημένες του ορέξεις».

Όπως διαπιστώθηκε ο 82χρονος δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε συλληφθεί για παρόμοια αδικήματα ενώ είχε μείνει και ένα χρόνο έγκλειστος στην φυλακή. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία και τον οδήγησαν στην Δικαιοσύνη ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: astinomiko.gr