Αρχική Ν. Κορινθίας Kόρινθος: Αντί για συγγνώμη, προκαλεί και απειλεί ο 53χρονος Αλβανός που σκότωσε...

Kόρινθος: Αντί για συγγνώμη, προκαλεί και απειλεί ο 53χρονος Αλβανός που σκότωσε το 15χρονο

Επεισόδια προκάλεσαν οι συγγενείς του 53χρονου Αλβανού οδηγού, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα παρέσυρε και σκότωσε ένα 15χρονο παιδί που συνόδευε τη μητέρα του, τόσο μπροστά στο σπίτι του νεκρού παιδιού όσο και μπροστά στο σπίτι του δικηγόρου της οικογένειας πρωην πρόεδρου του δικηγορικού συλλόγου Κορίνθου….

Μάλιστα η κατάσταση ήταν τόσο έκρρυθμη που μητέρα του παιδιού οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Καμία μεταμέλεια-Απειλούν οι συγγενείς του Αλβανού που σκότωσε τον 15χρονο στην Κόρινθο

Σύμφωνα με πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας οι συγγενείς του 53χρονου οδηγού δεν δείχνουν την παραμικρή μεταμέλεια για την τραγωδία που προκάλεσε ο συγγενής τους, αντίθετα απειλούν προς κάθε κατεύθυνση ότι θα συμβεί μεγάλο κακό εάν δεν αποφυλακιστεί ο οδηγός.

Ο 53χρονος έχει καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζεικαι την Δευτέρα αναμένεται η απόφαση του ανακριτή μετά από την εισήγηση του αρμόδιου εισαγγελέα.

Υπάρχει πολύ έντονος προβληματισμός στην τοπική κοινωνία αλλά και στην ελληνική αστυνομία για το τι μέλλει γενέσθαι εάν τελικά αποφυλακιστεί ο 54χρονος, ο οποίος σκόρπισε το θάνατο μεθυσμένος.

πηγη