Αρχική Ν. Κορινθίας Aλ.Πνευματικός: Στην πλατεία έχει ολοκληρωθεί κάτω από το 35% του έργου –...

Aλ.Πνευματικός: Στην πλατεία έχει ολοκληρωθεί κάτω από το 35% του έργου – Ο Νανόπουλος ανακαλύπτει παρατάσεις

Το στοίχημα το έχασε ο κ. Νανόπουλος Βασίλειος αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Οδηγεί τον Δήμο σε περιπέτειες όταν σήμερα έχει εκτελεστεί μετά από δύο παρατάσεις για την ολοκλήρωση της πλατείας, συνολικού επιπλέον χρόνου ενός έτους ( συμβατικός χρόνος το ένα έτος ) , να έχει εκτελεστεί κάτω από το 35% του έργου. Με τις παρατάσεις που ανακάλυψε ο ίδιος και στηρίζει η νέα πλειοψηφία στο Δήμο, χωρίς το στοιχείο της νομιμότητας κατά παράβαση με του ν.4412 δημιουργούν συνθήκες και το έργο όπως σχεδιάστηκε να μην τελειώσει και να διεκδικηθούν στο μέλλον εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ επιπλέον μέσα από δικαστικές διεκδικήσεις που εκούσια – ακούσια διαμορφώνονται από παραλήψεις και λανθασμένους χειρισμούς τους.

Παραβιάζονται καθημερινά οι προδιαγραφές του έργου υπέρ των συμφερόντων του εργολάβου πχ με μάρμαρα μικροτέρων διαστάσεων στις ίδιες και σε μεγαλύτερες τιμές, νέες τιμές , ανακεφαλαιωτικό πίνακα που εξαντλεί όλα τα απρόβλεπτα ποσά που υπάρχουν στον προϋπολογισμό του έργου , για να μιλήσουν σε λίγο και να μας πουν, ότι μόνο η πλατεία μπορεί να τελειώσει με τα χρήματα του προϋπολογισμού και μάλιστα όχι όπως προβλέπεται, και δεν θα γίνουν οι αναπλάσεις – πεζοδρομήσεις στην Ερμού, στην Εθνικής Αντίστασης, στην Κύπρου πιθανώς το κατάστημα της πλατείας, οι ομπρέλες, οι πέργκολες κλπ. Εμείς σήμερα υπεύθυνα καταθέσαμε προσφυγή στην τρίτη παράταση που αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή για την ολοκλήρωση της πλατείας, στην Αποκεντρωμένη διοίκηση για να προστατεύσουμε τα συμφέροντα του Δήμου. Τέλος οι παράνομες παρατάσεις που δίνονται χαριστικά μη τηρώντας την νομοθεσία . Αυτά που υποστήριζαν στην τότε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου ο κ. Νανόπουλος και ο κ. Σταυρέλης να τα κάνουν πράξη σήμερα.

Έλεγαν τότε οι σημερινοί και επίσημα πλέον συνδιοικούντες την Δήμο Κύριοι Νανόπουλος Βασίλειος και Σταυρέλης Νικόλαος, ότι αν δεν τα καταφέρει ο εργολάβος θα πάμε στον επόμενο και άντε να καθυστερήσουμε δύο τρεις μήνες , δεν έχουμε και Ολυμπιακούς αγώνες να διεξάγουμε μπροστά μας , αλλά το ξέχασαν τον Σεπτέμβριο του 2019 όταν διέκοψαν την διαδικασία έκπτωσης που είχαμε έγκαιρα εκκινήσει δίνοντας και τότε παράνομη παράταση λέγοντας ότι είναι η τελευταία και τον Μάιο του 2020 θα έχουμε ολοκλήρωση του έργου και θα γίνουν εγκαίνια .
ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
ΤΑ ΙΔΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑΝΑΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ .!!!