Αρχική Ν. Κορινθίας Κορίνθιοι ετοιμαστείτε για την εντυπωσιακή φιέστα εγκαινιών της πλατείας Παν.Τσαλδάρη – Ετσι...

Κορίνθιοι ετοιμαστείτε για την εντυπωσιακή φιέστα εγκαινιών της πλατείας Παν.Τσαλδάρη – Ετσι μας είχε υποσχεθεί ο Δήμαρχος Νανόπουλος (βιντεο)

Τέλος Μαίου μας είχε υποσχεθεί ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος τα εγκαίνια της πλατείας Παναγή Τσαλδάρη, Περιβολάκια, στο κέντρο της Κορίνθου τον Φεβρουάριο που μας πέρασε. Στο διάστημα που πέρασε ακούσαμε για φωτιστικά που δεν ήρθαν από την Ιταλία λόγω κορωνοιού, λες και όλα τα είχε η πλατεία και το μόνο που της έλειπε για να παραδοθεί στους πολίτες ήταν τα φωτιστικά. Δικαιολογίες για έναν εργολάβο επιλογής και του κυρίου Νανόπουλου όταν ήταν αντιπολίτευση αφού είχε δώσει την μεγαλύτερη έκπτωση για το έργο. Ο τότε Δήμαρχος Αλ. Πνευματικός είχε εκφράσει την αντίθεσή του αφού και λόγω επαγγέλματος αλλά και λόγω εμπειρίας, διέγνωσε πολύ γρήγορα ότι με αυτή την έκπτωση το έργο δεν μπορεί να τελειώσει. Σταυρέλης όμως και Νανόπουλος σίγουροι για τον εργολάβο, τον προτείνουν και παίρνει τότε το έργο.

Ο Αλέξανδρος Πνευματικός πληρώνει σαφώς το πολιτικό κόστος της μη ολοκλήρωσης της πλατείας στις εκλογές του 2019. Μπορεί να μην ήταν μόνο αυτό, αλλά και αυτό ήταν το σημαντικότερο που είχαν να τον χτυπήσουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι. Μάταια ο τότε Δήμαρχος προσπαθεί να εξηγήσει τα ανεξήγητα, ο κόσμος περνούσε από τα Περιβολάκια, έβλεπε την πλατεία σε αυτή την κατάσταση και φυσικά έφταιγε ο Δήμαρχος.

Ο χρόνος πέρασε, ο Νανόπουλος έγινε Δήμαρχος και τον Φεβρουάριο που μας πέρασε έδωσε και ημερομηνία εγκαινίων της πλατείας, που δεν ήταν άλλη από το τέλος Μαίου. Και παρότι την προηγούμενη εβδομάδα δόθηκε και άλλη παράταση στον εργολάβο, ο Δήμαρχος δεν μπήκε στον πειρασμό να δώσει νέα ημερομηνία εγκαινιών της πλατείας γιατί όπως λέει και στο παρακάτω βίντεο ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ !!!

‘Η μήπως κρίθηκε ήδη κύριε Νανόπουλε ;;;; θα πω εγώ …..

Σ.Μπαλή