Αρχική Ν. Κορινθίας Aρχισαν τα όργανα στην Συμμαχία Πολιτών – Παραίτηση Καραχρήστου από το ΚΕΠΑΠ

Aρχισαν τα όργανα στην Συμμαχία Πολιτών – Παραίτηση Καραχρήστου από το ΚΕΠΑΠ

Με μία λιτκή και χωρίς νόημα ανακοίνωση στο facebook ο Θανάσης Καραχρήστος από το τοπικό της Κορίνθου και την Συμμαχία Πολιτών παραιτείται από την θέση του Αντιπροέδρου του ΚΕΠΑΠ. “Για την ταμπακιέρα” τίποτα, που σημαίνει ότι δεν γίνεται καμία αναφορά για τους λόγους της παραίτησης. Εξακολουθούμε να περιμένουμε με ενδιαφέρον την τοποθέτηση του Δημάρχου αφού ήδη έχει ξεκινήσει να κλονίζεται ο συνδυασμός.

Φίλες και φίλοι συμπολίτες!
Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως σήμερα έθεσα στον Δήμαρχο μας Βασίλη Νανοπουλο,την παραίτηση μου από Αντιπρόεδρο του ΚΕΠΑΠ,όπου τους τελευταίους 8 μήνες είχα την τύχη και τιμή να υπηρετήσω χάρη στο Δήμαρχο!
Ως εκ τούτου θα ήθελα μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Βασίλη Νανοπουλο αλλά και όλο το Προσωπικό του ΚΕΠΑΠ.Επισης,όλα τα αθλητικά σωματεία και τους ανθρώπους τους,αλλά και όλους τους αθλητές.Αν έβλαψα κάποιον σίγουρα έχει γίνει άθελά μου και ζητώ ταπεινά συγγνώμη!
Εγώ είμαι υπηρέτης του αθλητισμού και θα είμαι μέχρι τέλους.
Εύχομαι όσα έχει σχεδιάσει ο Δήμαρχος μας να υλοποιηθούν και με το παραπάνω στον αθλητισμό και όχι μόνο,για το καλό της πόλης μας,του Δήμου μας και των παιδιών μας!
Ευχαριστω πολυ για το χρόνο σας,Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες και οι Άγιοι Κωνσταντίνος κ Ελένη να μας δώσουν δύναμη τις δύσκολες αυτές μέρες που διανύει ο πλανήτης που κατοικούμε!
Εις το επανιδείν!!!!