Αρχική Ν. Λακωνίας «Σήκωσαν» πάνω από δύο τόνους πορτοκάλια από αγρόκτημα στη Λακωνία!

«Σήκωσαν» πάνω από δύο τόνους πορτοκάλια από αγρόκτημα στη Λακωνία!

Σε πραγματικό εφιάλτη είχαν εξελιχθεί τα μέλη μιας σπείρας που λεηλατεί τις παραγωγές των αγροτών για έναν παραγωγό στη Σκάλα Λακωνίας, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν εισβάλει επανειλημμένα στο αγρόκτημά του και είχαν κλέψει περισσότερα από δύο τόνους πορτοκάλια!

Ωστόσο, η τελευταία απόπειρα των δραστών να «σηκώσουν» ότι είχε απομείνει από την παραγωγή του κτηματία, απέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου χάρη στην επέμβαση αστυνομικών οι οποίοι έπιασαν στα πράσα έναν 44χρονο μέλος της σπείρας, που είχε αρπάξει 100 κιλά πορτοκάλια! Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ωστόσο οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για να ταυτοποιηθούν και οι άγνωστοι συνεργοί του.

Εξιχνίαση κλοπής στη Θεσπρωτία

Πλήθος τρόφιμα είχαν αρπάξει άγνωστοι από μια εξοχική κατοικία στο Πολυνέρι Θεσπρωτίας, την οποία διέρρηξαν στο διάστημα από τις 20 Ιανουαρίου ως την 1η Φεβρουαρίου. Η διάρρηξη εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσπρωτίας και ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.