Αρχική Eπικαιρότητα Συγκλονίζει η γιαγιά της Ελένης: Μην κρύβετε τα καθαρά της μάτια

Συγκλονίζει η γιαγιά της Ελένης: Μην κρύβετε τα καθαρά της μάτια

Ραγίζει καρδιές η γιαγιά της Ελένης Τοπαλούδη που μίλησε για πρώτη φορά μετά την καταδίκη των δύο κακοποιών. Στο άκουσμα της δικαστικής απόφασης ένιωσε μια ανακούφιση.

«Κάπως ξελάφρωσα. Ένιωσα ότι η ψυχούλα της Ελένης γαλήνεψε, ηρέμησε το πουλάκι μου. Αυτό περίμενε κι εκείνη, άλλωστε τους είχε πει ότι ο μπαμπάς της θα τους βρει. Μακάρι να είναι η τελευταία που της συνέβη κάτι τέτοιο» επεσήμανε η γιαγιά της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Η ίδια ζητά να μην καλύπτουν τα ΜΜΕ τα μάτια της Ελένης όταν δείχνουν τη φωτογραφίας της. «Θέλω να βλέπω τα καθαρά της μάτια, δεν είναι αυτή που πρέπει να ντρέπεται, ούτε αυτή που έκανε κάτι κακό», είπε και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη και τη συμπαράσταση που έχουν δείξει στην οικογένειά της, κάνοντας την Ελένη τους, Ελένη όλης της Ελλάδας.

Με δάκρυα στα μάτια αναφέρεται στην εγγονή της που έφυγε για να σπουδάσει και γύρισε πίσω μέσα στο φέρετρο, έχοντας έναν μαρτυρικό θάνατο.

«Ήταν ένα υπέροχο κορίτσι, πώς βρέθηκαν αυτοί οι κακοί άνθρωποι στον δρόμο της και της έκαναν τέτοιο κακό. Παναγία μου γιατί δεν το προστάτεψες το κορίτσι μας, γιατί έδωσες τέτοιο κακό στους γονείς της», δήλωσε η κυρία Ελένη στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Όλον αυτόν τον καιρό εκείνη παρακολουθούσε το δράμα που ζούσε ο γιος και η νύφη της κατά τη διάρκεια της δίκης. «Μακάρι να ήμουν πουλάκι να τους παρηγορούσα στην Αθήνα που τους έβλεπα από την τηλεόραση. Η Κούλα έλεγε για να ξεσπάσει, ο Γιάννης τα κρατάει όλα μέσα του. Μεγάλο το βάσανο της μάνας. Εγώ κρατιέμαι με νύχια και με δόντια για να είμαι δίπλα τους. Να μην αξιώσει κανέναν γονιό, καμιά γιαγιά, κανέναν παππού τέτοιο κακό», είπε η γιαγιά.