Αρχική Ν. Μεσσηνίας Μεσσηνία: Σύλληψη 57χρονου για 202 δενδρύλλια και 2,7 κιλά χασίς (φωτογραφίες)

Μεσσηνία: Σύλληψη 57χρονου για 202 δενδρύλλια και 2,7 κιλά χασίς (φωτογραφίες)

Πάνω από 200 δενδρύλλια, καθώς και 2,7 κιλά χασίς είχε στην κατοχή του ένας 57χρονος, που συνελήφθη το πρωί της Κυριακής στην Αλαγονία.

Μετά από πληροφορίες, που είχαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας εντόπισαν χασισοκαλλιέργεια, αποτελούμενη από 185 δενδρύλλια έως 60 εκατ. ύψος, σε δύο ανισόπεδους ειδικά διαμορφωμένους και εκχερσωμένους χώρους σε δύσβατη δασική περιοχή στην Αλαγονία.

Άμεσα ξεκίνησαν την παρακολούθηση και το πρωί της Κυριακής εντόπισαν τον 57χρονο, καθώς έφθανε στο χώρο κρατώντας μάλιστα ένα πλαστικό τελάρο με ακόμα 17 φυτά αντίστοιχου μεγέθους, τα οποία σκόπευε να τα μεταφυτεύψει.

Ο 57χρονος συνελήφθη και τα φυτά κατασχέθηκαν, ενώ ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του στην Αλαγονία, όπου επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2,7 κιλά χασίς, ένα κινητό τηλέφωνο, κάρτες SIM και ένα όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Επιπλέον, όπως προέκυψε σε βάρος του 57χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για σωματική βλάβη από αμέλεια. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

πηγή: eletheriaonline.gr