Αρχική Ν. Αρκαδίας Η ιστορική Κανδήλα Αρκαδίας “πρωταγωνίστρια” της ημέρας

Η ιστορική Κανδήλα Αρκαδίας “πρωταγωνίστρια” της ημέρας

Πρωταγωνίστρια της ημέρας αναδείχθηκε η ιστορική Κανδήλα και οι φυσικές της ομορφιές, καθώς μονοπώλησε το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων Κοτταρίδη Δημήτρη και Πιτταρά Γιάννη, οι οποίοι παρουσιάζουν την εκπομπή ”Από τις 6” μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Δημήτρης Κοτταρίδης αναφέρθηκε με διθυραμβικά σχόλια στο πανέμορφο χωριό της Κανδήλας.

Προς Λεβίδι, Άνω Καρδαρά είναι μαγευτικά μέρη.. Φοβερές ταβέρνες, υπογράμμισε γελώντας..
Έχω κάνει χαρτογράφηση πλήρη στη περιοχή και ξέρω τους πάντες.. Στη Κανδήλα να πάμε που είναι και ο πρόεδρος εκεί της κοινότητας, πολύ καλό παιδί να μας γυρίσει στα μοναστήρια. Είναι πανέμορφη, πολύ ωραία η περιοχή, είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος. 

Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κανδήλας, κ. Παναγιώτης Ευσταθίου έσπευσε με τη σειρά του να ευχαριστήσει μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, το δημοσιογράφο για την αναφορά του και τα εξαιρετικά σχόλια που ακούστηκαν στον αέρα.

Σήμερα το πρωί 18/5 ημέρα Δευτέρα στην εκπομπή «Από τις έξι» ο εξαίρετος δημοσιογράφος και φίλος Kottaridis Dimitris μας κάνει την τιμή να διαφημίσει το χωριό μας όπως είχε κάνει και παλαιότερα! Από μέρους μου θα ήθελα να τον ευχαριστήσω και να πω πως τον περιμένουμε με ανυπομονησία στο όμορφο χωριό μας!
Υ.Γ Παρακολουθούμε όλοι από τις 6 το πρωί μέχρι της 10 την εκπομπή «Από τις έξι»στην ΕΡΤ!!