Αρχική Ν. Μεσσηνίας 28 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

28 συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία

Συνολικά 28 συλλήψεις, εκ των οποίων οι 13 αφορούσαν αλλοδαπούς οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα, έγιναν στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης την περασμένη Πέμπτη στη Μεσσηνία.

Επίσης, την Παρασκευή συνελήφθη μια γυναίκα στη Μεσσήνη γιατί έκλεψε κινητό τηλέφωνο από αυτοκίνητο, και το Σάββατο ένας 41χρονος ρομά στο Πλατύ, ο οποίος έκλεψε τσαντάκι με χρήματα και προσωπικά αντικείμενα από καφέ στην Καλαμάτα.
Πιο αναλυτικά:
Κατά την αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν: 3 Ελληνες για κατοχή μικροποσότητας ηρωίνης και 33 ναρκωτικών χαπιών. 3 Ελληνες ρομά για ρευματοκλοπή. 9 Ελληνες για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. 13 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Την επόμενη μέρα συνελήφθη στη Μεσσήνη από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος μια 24χρονη, γιατί το μεσημέρι της Πέμπτης έκλεψε ένα κινητό τηλέφωνο από αυτοκίνητο. Ομως ο ιδιοκτήτης του, μέσω εφαρμογής εντοπισμού, έστειλε… συστημένους τους αστυνομικούς στο σπίτι της γυναίκας, οι οποίοι στη νομότυπη έρευνα που έγινε βρήκαν το κινητό και του το επέστρεψαν.
Αργά το απόγευμα του Σαββάτου, αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας συνέλαβαν στο Πλατύ έναν 41χρονο ρομά ο οποίος νωρίτερα το μεσημέρι έκλεψε από take away καφέ στην οδό Αθηνών το τσαντάκι του ιδιοκτήτη, όσο αυτός εξυπηρετούσε. Μέσα είχε 40 ευρώ (τα οποία δεν βρέθηκαν), τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα, που ο κατηγορούμενος δράστης τα είχε αφήσει μέσα στο τσαντάκι το οποίο στη συνέχεια πέταξε, αλλά ψάχνοντας οι αστυνομικοί το βρήκαν.