Αρχική Ν. Κορινθίας Νέες αποκαλύψεις για την τραγωδία με τους 4 νεκρούς σε σπηλιά στο...

Νέες αποκαλύψεις για την τραγωδία με τους 4 νεκρούς σε σπηλιά στο Λουτράκι (βίντεο)

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως αναφορικά με τον τραγικό θάνατο που βρήκαν τέσσερις άνδρες μέσα στο γερμανικό καταφύγιο στη θέση Καρμπουνάρι στο Λουτράκι. Οι ηλικίες των θυμάτων ήταν 35, 37, 49 και 72.

Ο ένας εκ των τεσσάρων ανδρών στην προσπάθειά του να ζητήσει βοήθεια έχασε τις αισθήσεις του από τις αναθυμιάσεις, κοντά στην είσοδο της σπηλιάς. 

Οι υπόλοιποι βρίσκονταν μέσα στο χώρο της σπηλιάς αναίσθητοι. Στο σημείο εντοπίστηκαν σκαπτικά εργαλεία, τσουγκράνα, τρυπάνι και μία γεννήτρια η οποία πιθανότατα ήταν η αιτία της τραγωδίας. Μέσα στη σπηλιά οι τέσσερις άνδρες έσκαβαν μία μικρή στοά για να εντοπίσουν, σύμφωνα με μαρτυρίες, κρυμμένο θησαυρό.

Τα άψυχα σώματά τους εντοπίστηκαν ύστερα από τηλεφώνημα που έκανε στις αρχές η σύζυγος ενός εκ των τεσσάρων. Φως στα αίτια της τραγωδίας θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.
Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου της περιοχής, στην κάμερα του Open TV, στη συγκεκριμένη σπηλιά εμφανίζονται κατά καιρούς ομάδες ανθρώπων που σκάβουν για μέρες. 
«Οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονται στο νεκροτομείο, έχει επιληφθεί η ιατροδικαστική υπηρεσία Ναυπλίου και πραγματοποιείται η νεκροψία – νεκροτομή, έτσι ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές αίτιο του θανάτου τους. 
Απ’ ότι ξέρω βρέθηκε και κάποια γεννήτρια υπάρχει πιθανότητα να πέθαναν από ασφυξία που προήλθε από τα καυσαέρια της γεννήτριας» υποστήριξε ο Κωνσταντίνος Κοροβέσης, διευθυντής Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Κορίνθου.

https://youtu.be/ne-VSsLqGI0