Αρχική Ν. Κορινθίας Τραγωδία στο Λουτράκι: Η ταυτότητα των 4 νεκρών – Τρεις από το...

Τραγωδία στο Λουτράκι: Η ταυτότητα των 4 νεκρών – Τρεις από το Λουτράκι, ένας από τα Ίσθμια

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία τις εξελίξεις γύρω από την τραγωδία που εκτιλύχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 16 Μαΐου στην περιοχή Άνω Καρμπουνάρι στο Λουτράκι, όταν τέσσερις άνδρες έχασαν τη ζωή τους σε παλιό Γερμανικό καταφύγιο…

Όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, η γυναίκα που ειδοποίησε τις Αρχές, ήταν η σύζυγος του ενός εκ των τεσσάρων θυμάτων. Μάλιστα, μαζί είχε και τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή, Αστυνομία και Πυροσβεστική, ενώ γύρω στις 4 το πρωί, έφτασε και το κλιμάκιο της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών, προκειμένου να ανασύρει τις σορούς των τεσσάρων ανδρών.

Μέχρι στιγμής, ερευνώνται τα αίτια που τα 4 άτομα έχασαν τη ζωή τους, ωστόσο σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τα 4 άτομα φέρεται να έχασαν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις των καυσαερίων της γεννήτριας και δεν πρόλαβαν να βγουν από το καταφύγιο. Σημειώνεται ότι οι σοροί των 4 ανδρών βρέθηκαν σε βάθος 20 μέτρα.

Για την ανάσυρσή τους που ολοκληρώθηκε περίπου στις 8 το πρωί, επιχείρησαν 21 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Οι Αρχές, εξετάζουν το ενδεχόμενο η γυναίκα του ενός εκ των 4 ατόμων που βρήκε τραγικό θάνατο, να γνώριζε το σημείο και μάλιστα να τους είχε πάει εκείνη με το αυτοκίνητό της, αφού στο σημείο δεν βρέθηκε κάποιο όχημα.

Οι ηλικίες των 4 θυμάτων είναι από τα 35 έως 70 έτη.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τρεις κατοίκους Λουτρακίου και έναν κάτοικο Ισθμίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, πρόκειται για έναν ιδιοκτήτη ξενώνα ηλικιωμένων, το οποίο βρίσκεται στο Λουτράκι, ηλικίας 49 ετών κάτοικο Λουτρακίου, έναν συνταξιούχο ηλικίας 70 ετών κάτοικο Λουτρακίου, ο οποίος διατηρούσε καθαριστήριο κοντά στην Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη, έναν 35χρονο ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων στο Λουτράκι, κάτοικο Λουτρακίου και έναν υπάλληλο της BMW Λιβαθυνός ηλικίας 38 ετών, κάτοικο Ισθμίας.

πηγή : loutraki365.gr